Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Başlığa hitaben, HAYIR. gördükçe tepem atıyor arkadaş aramış adsl i çalışma var demişler, ben aradım modemin fişini çıkarıp takmamı söylediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 fisi cikarip nereye takicak misiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsong Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 saka gibi geliyor, adamlar 1mbit hizmeti veremezken herkeze bunun 32 katini nereleriyle ve nasil vericekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ben oynuyorum valla sabahtan beri. pingim de 80'ler ooh. kablo ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Arkadaşlar , telekom'a sövüyosunuz ama hatalısınız. Telekomu aramadan önce, modeminizi kontrol ettiniz mi ışıkları yanıyp mu diye? Yanıyosa modem fişe takılı mı? Fiş modeme takılı mı? Buzdolabınız no frost mu? Hala olmuyosa virüs var. Kesin virüs. Yurtdışını engelleyen virüs. Hep siyasi işler bunlar çin gibi yapmaya çalışıyolar bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 toggie said: ben oynuyorum valla sabahtan beri. pingim de 80'ler ooh. kablo ftw. ben de oynuyorum adsl ile de wow dan başka hiç bir şey açılmıyor. Call of duty de pingler 1k+ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsong Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Merhabalar tekrardan ben biseye acikliga kavusturayim. ama hepsi olmicak bu is, su an yurtdisi cikislarinda iyilestirme calismasi var, benim baglantili oldugum firmaya faxlanan kagit da yazilan bu.bu iyilestirme calismalari surecinde yurtdisi cikislarini belli fiberlere sikistirip dier kablolar ustunde calisma yapiyorlare. ama bu sadece yurtdisi cikislarini etkilicektir diyede not dusmuslerde su an hersey her sekilde berbat ki bunu adsl hattini arayipta ogrenebilirsiniz. siz bi sorun varmi diyince yok hersey yolunda dicektirler ama yurtdisi cikislariyla ilgili iyilestirmeye bagli bi sorun olabilir mi diyince , eet sorun var dicekler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 LOL@adsl kod adı:angut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 pekaziz said: Alakası yok 88 aldım kaç kere sabahtan beri giremiyorum doğru düzgün hiçbir siteye. Bence olay 78 veya 88 değil de kişinin balıyla alakalı. yaklasik 100 kere modeme reset attim. 2 kere 88 ile baslayan ip aldigimda wow, armory, vimeo, wowace hepsine rahatlikla girebildim. geri kalan 98 kere hepsini tek tek denedim ve hic biri acilmadi. sanmiyorum bu kadar tesaduf olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Yok, tesadüften kastım birisi 88 alır sorunsuz girer, diğeri 78 alır sorunsuz girer. Şehre, semte göre filan değişiyor sanırım. Dediğim gibi ben sabahtan beri 88 veya 85 alıyorum ama çok kötü durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 yok gelmio abi hep 85 delirdim aradım musteri hizmetini default gatewayinizi değiştirme şansımız yok diolar sdflkjsdf küfür edesim gelio felaket pes ettim ben =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 88le sorunsuz oynuyorum sabahtan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 duş aldım, yemek yedim. hevesle geldim pvp yapıcam diye. yine yok yine yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 offff yf de 88de işe yaramıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 gg. yarın mesai var ulan, yapılır mı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Akerfeldt said: fisi cikarip nereye takicak misiz? /clap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 sahilden eve geldim oturdum acayip gaza gelmişim "Authanticating" Lanet Olsun sıkıldım kitap okudum yf denedim hala aynı (bi ara girdim 700 küsür sinirlendim çıktım açtım cem yılmaz sponsoru görünce (TTnet) bidaha küfrettim. aradan saatler geçti yine "Authanticating" arkadaşı aradım sorunsuz giriyorum dedi iyice kafayı yedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 88 başlarda iyi gibi gözüküyor (95-150 ms arası). sonra yavaşça artmaya başlıyor ve sapıtıyor. bende olan bu. allah sabır versin size bu bağlantıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 yf ile açtım, openvpn ile kullandığım için yavaş biraz ama authenticating i geçtim. yf kapalıyken onu geçemiyordu ama. vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsong Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bende web felanda gitti hehe sadece msn kaldi : D , saka gibi aylik 70 80 milyonu sadece msn e veriormus gibi hissediorum. arada bi web gelior bi heycan buraya facebook ve maillerime bakiporum sonra gene gidior : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 yfyle girdim 5800 latency gördüm ehahahahsahdhasdhasdhashdashdashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsong Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Maedhros said: yfyle girdim 5800 latency gördüm ehahahahsahdhasdhasdhashdashdashd gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ne zaman resetlesem 88 geliyor ve girilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pardonabi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 www.wow-europe.com a giremiyordum oyundan da authenticating de kalıyordum az evvel düzeldi. siz de bir bakın not: ip adresimi kontrol ettim değişmemiş 81 ile başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar