Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Connection sorunu düzeldimi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhabalar,
Bendede ayni sorun var. Auth. diyo ve kaliyor. sorun wow login sunucusundan snairim. onun disinda hic bi problem yok, nette rahat gezebiliyorum yada sorunsuz lagsiz dier oyunlari oynuyabiliyorum ama shaman ima ulasamiyorum ve daraliyorum!
Mesaj tarihi:
bu tarz programlarda sifrenize vs. dikkat edin, spyware ile gelmedigine aldigi reklamlarin spyware olmadigina dikkat edin vs. sanirim ben daha duzgun bisiler cikana kadar beklicem : |
Mesaj tarihi:
Aslinda DNS deistirmek soruna cozum deildir soyleki ,
DNS dedigimiz durum eu.logon.worldofwarcraft.com adresini size cozup 80.239.180.111 bu ip adresi haline getirir. eger dns lerinizde sorun oldugunu dusunuyorsaniz , wow klasorundeki realmlist.wtf dosyasinda eu.logon ...... adresini silip yerine 80.239.180.111 yazmani yeterlidir. bunu yaparsaniz adresi by pass edip direk ip ye yonlenir makina ama dedigim gibi dns problem oldugunu dusunmuyorum acickasi
Mesaj tarihi:
yok abi hiç bişeye bağlanamiyorum suanda

superonlina adsl

ne aoc , ne wow , ne alpha (us server olduu icin geçen sefer connection problemi olduunda alpha ya girebiliyordum..)

siteler bile acilmio :D
Mesaj tarihi:
[26:39] Testing Started.
Proxy Server
Address: amnesia.hu:1080
Protocol: SOCKS 5
Authentication: YES
Username: ravens

[26:39] Starting: Test 1: Connection to the Proxy Server
[26:40] IP Address: 195.228.254.145
[26:40] Connection established
[26:40] Test passed.
[26:40] Starting: Test 2: Connection through the Proxy Server
[26:40] Authentication was successful.
[28:55] Testing Stopped

geçen sefer olduğunda bu proxy ile bağlanmıştım (macaristan üstünden)

ancak simdi oraya bağlanırken bile problem oluşuyor , authentication success.. yazısından sonra kitlenip bi işlem yapmıyor.. özetle

hayırlı olsun VDSL2
Mesaj tarihi:
Banada uzun sure 85 li geldi arada bir 81 geliyordu ama girmiyordu.Sonra 88 li yakaladım girdim makinayı kapamam 2 gun(yine elektrik giderse bilmem) nezaman duzelecegi belli degil cunkuB)-
  • Yeni Oluştur...