Nomak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ula caglar serverlar yok zaten grrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yeni sezon geliyor normaldir. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 site an itibariyle açılıyor ama oyun hala yalan... edibüdü:oyunda geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bi kaç server geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Size vendorlardan bir kaç görüntü vereyim bari. Gerçi benim de serverım gelmedi ama meraktan BL ye girip baktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 lvl 30 binek bugün gelmicek miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Yok 2.4.3 patchinde gelecek. O da heralde önümüzdeki haftalarda aktif olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Nagrand şuan milletin birbirini parmakladığı yer. En güzel area 52 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 tanarise gidin en rahat yerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 area 52 iyi sayilir, ipnce goblini targetlayabilirsen tabi. diger yerlerde world pvp senlenmis :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 S2 geldiğinde xavius'ta Area 52'de 1fps falan alıyordum 100 kişi tek bir binanın içinde ve sürekli aoe var. Tabii ben o hengameden çekmiştim s2 off hand swordu :D (Alana kadar en az 10 kere falan reslenip geri girmişimdir.) Çok zevkliydi netherdrakeler pek yoktu o zamanlar insanlar netherlerle falan izliyordu burjuva gibi, hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bu arada ilk defa bi olay basıma geldi. druidimle gemiyle bb ye gecerken zirilyon defa dc yedim. addonları kapattım açtım değişmedi. diğer karakterlerle girebiliorum ama gemiyle geçerken druidle sürekli dc yiyorum. anlamadım ben bundan bişi. zor attım kendimi gemiden aşağıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 patladimi yine? grim batola giremiyorum .yine disconnect olmaya basladi..sizdede varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 grim batol'da oynuyorum ben su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ya eu sitesi niye hala saçmalıyor sabahtan beri bi char transfer yapacam manage acc giremiyorm.sorun bi tek bende mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 eu web down. ne wow sitesi, ne de armory acılmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 harbi ya char migrate-armory işlerim vardı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 sabahtan beri refresh refresh yok hala site, acc u açamadım bi ya o kadar heveslenmiştim böhöö :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 öf hakkaten rezillik ama ya, 1 gün boyunca düzeltilemez mi yani, web host ediyolar alt tarafı. oyun sunucuları acıkken webin kapalı kalması komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Blizz. hostun parasını ödememiş siteyi kapamış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 az gireyim dedim bugun, gayet guzeldi, 150 ms uzeri gormedim biraz bg yaptim bide SW de enchant sattim falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 web duzeldi nihayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 togi bekliyoruz mailim mulgear@hot .com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 toggie said: web duzeldi nihayet. gene yok, yetişemedik sabah kapatıp gece mi açıyolar napıyolar acaba... behhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Süper suan nazar deymesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar