Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 serverin ne senin asssssgard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 valla deişiyo hellfire-dunemaul-neptülon göçebeyim ben kafam neye eserse onla oynuyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 lol ben buyuk hata yapip moonglade'de acmistim baya bi once,simdi 0'dan baska serverda kasmak iskence geliyo be takildim kaldim burda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 :D valla bu lagtan sonra iyice sogudum online oyunlardan daha demin age of conanı kapattırdım:( wow oynayayım diye ama oynamak kelimesi suan icin uymuyo bu duruma:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bende yazin cok az oynadim,sezondan heralde,bayiyo bi yerden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Bugün lag feci yawz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Bende bikaç haftadır kötü. Hergün olmuyo ama oldugunda fena :)5sn delay en az oluyor. Zaten yeşil latency barı özlem içinde anıyoruz sabahın 4ünden 12sine kadar yeşil olurdu eskiden artık en az sarı görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 mokoko said: Allah belanı wersin ttnet wericein hizmetinde, wericein internetinde, (bilimum kufurlu içerik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Bütün gün grup bulamadım böle aptal aptal takıldım. 20 badge sonra artık hc falan da yapmıcam. Akşam oldu kara buldum ve şuan 25k msım var ofheaufdhsfuf delircem ya hebebelaealbhehebela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 sage git your freedom indir ya da gel kapıdan vereım hemen sana karısık bısı ama 9k ya indirio msi =) mh var bizimde cıldırıyorum su an :s yf ile 9k msim var acaba ben mi yanlıs ayarladım yoksa nasıl bır ayar yapmalıydım? not: yf kapanınca 21k falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 allah belalarini versin diyecegim, verdigi yok. lanet olsun boyle hizmete de ulkeye de ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Benim bağlantım 22.45 civarında düzeldi şuanda sorun yok. Sanırım herkesin düzelmiştir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 dünden bu yana 9000-6000 lerde latency.. berbat. YF de işe yaramıyor. telekom başka firmalarada hatlarını kiralıyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ozii_x said: artık yf ye grk yok sanırım ben 2mb yaptım limitli 100-200 arası hep Aylık kaç mangır veriyorsun? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Sabah 8 buçukta arena ya girdim 831 ms gösterdi akşam .... vay halimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Birkaç dakika önce login olup bakayım dedim şuanda oldukça iyi gözüküyor hiçbir program kullanmamama rağmen 110-180 arası ms var. Sanırım sorun düzeltilmiş umarım akşam saatlerinde aynı şeyle tekrar karşılaşmam.. http://img241.imageshack.us/img241/646/asdke9.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 benim de cok iyi su an, umarim boyle olur aksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Nessarien said: Benim bağlantım 22.45 civarında düzeldi şuanda sorun yok. Sanırım herkesin düzelmiştir.. Benimde aynen. Tabii raidden çıkmak zorunda kaldıktan sonra... Bu akşam bağlantı düzgün olmazsa tam babalara geliriz anasını satayım; raidi ben idare edecektim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Arkadaşlar nası ya, benim bugün bir iki defa bağlantım koptu ve şu anda hayatımın lagspikelarını yiyorum wowda 1k-2k msden aşağı değil. Ankara'dayım ve TTnet bu sefer gerçekten yıkımı koydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 gg ya ttnet kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Bende değişiklik yoktu en son baktığımda. Şu yazıyı okudum merak edip tekrar bakayım dedim login oldum seri bir şekilde hiç takılma olmaksızın login oldu biraz bekledim gezindim etrafta hiçbir değişiklik olmadı latency 120-180 arasında değişiyor ki program kullanmayan biri daha ne istesin. Dün berbat değerler görüyordum 8k gördüğümü hatırlıyorum bugünse hiç olmadığı kadar iyi bir bağlantı var. Bu saatlerde bu değerlerde latency görmek daha önce pek mümkün olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 yf ile 300 suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ne kasiyosun yine dsafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 warlock actım dişi gnome:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bende nelf rogue var soyup soyup dansettiriyom :0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar