Lostsong Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 sanirim yurtdisi gitti,yurtici sorunsuzda, facebook oyun vs. acilmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsong Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 duzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Arkadaşlar YF ile hangi sunucuları kullanıyorsunuz yazar mısınız? Bir de YF tarzı başka kullanabileceğim program var mı? (paralı-parasız farketmez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 artık yf ye grk yok sanırım ben 2mb yaptım limitli 100-200 arası hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Connection sorunu düzeldimi? nedir yahu? Bağlantı sorunu düzeldi mi olsun :) WoW la bi alakam yok pek.. öylesine yazmam geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bugün net baya kötüleşti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ozii_x said: artık yf ye grk yok sanırım ben 2mb yaptım limitli 100-200 arası hep 2mb 1milyon mb hiç farketmez aynı toprak yoldasın ama yol geniş, yolu asfalt yapmadıkları sürece değişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 pekaziz said: Arkadaşlar YF ile hangi sunucuları kullanıyorsunuz yazar mısınız? Bir de YF tarzı başka kullanabileceğim program var mı? (paralı-parasız farketmez) bağlandığın serverla alakalı, wow un bazı server ları fransada bazıları frankfurtta, wowwiki den buna bakabilirsin ki eğr oynadığın wow server ı fransadaysa ems05 ile giriyorum ben, frankfurt yani almanya için de ems10 ile giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Bu topici uplanamaktan nefret ediyorum ama şuanda bağlanabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Bazı serverlara bağlanamıyorum, bazılarına girebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Vindication battlegroup realmlerine girilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 15dkka dır acaba sorun bende mi diyorum biri bişi yazsın diye f5 yapmaktan bıktım :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Yalnız Türkler dışındakiler giriyor oyuna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 5 dkka geldi gene gitti pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Nette sorun varmış gibi geliyor bana. Your freedom'ın sitesi bile açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Oynuyordum gayet, birden düştüm, pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Düştüm ve Connectingde takılıy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 kor'galldan haber alinamiyor!!1 vent de gitti ef ef es! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Lag var bende, 250ms şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 vururlar adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ben de sağlam lag başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 YF kullanaraktan 170ms bende. Normalde 80-100 arasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 sorun ms yüksekliği değil, lagspike sanırım. dün gece başladı bende de. 150 ms le fighta başlıyorum 2 saniye sonra lagspike, hooop ms 3k sonra disconnect falan. yf de sanıyodum sorunu ama ventte de lag vardı. şu anda daha kötü herşey. sayfalar bile 3-4 saniyelik beklemelerden sonra açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ulen yf de bile 600 ms var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar