dunno Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 battaniyeler var uzerimde bitip tukenmeyen battaniyeler boynum, dirseklerim terli dudaklarıma yanaklarıma alnıma dokunuyorum if you want to cry im here to dry your eyes gökyüzü kadar sessiz gecede tum vücuduma muzik sürüyorum yatagın icinde çevirirken basımı dogru yönü bulmaya çalısarak bir latin esintisi ateşliyor beni her yanım gece geceyle sevişiyoruz her yanım gece if only you could see into me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 tutkulu bi yazı olmuş bence xD 13+ diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bi ruya gercek oluyor. karalama defterinde yazdıgım an yorum bi daa hep bu saatlerde mi girsem? : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 genelde bu saatlerde online modda oluyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 very güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 güzel bi de hang me up to dry diorm ;) ha bi de güzel şarkıdır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 hangi şarkıydı bu ya diyerek bomba patlatiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar