kitana Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 attın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Sly-One said: o değil de Ardeth said: ha şarkı mı bu bilmiyodum yuh be abi. bende bilmiyorum lan caktırmadan ardeth'e laf attıım. oha malmısın ökzümüsün aptalmısın lölö müsün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 dory said: L is for LOVE, baby O is for ONLY you that I do V is for loving VIRTUALLY EVERYTHING that you are E is for loving almost EVERYTHING that you do R is for RAPE me M is for MURDER me A is for ANSWERING all of my prayers N is for KNOWING your loverman's going to be the answer to all of yours m/ Emo alert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Cuce said: Sly-One said: o değil de Ardeth said: ha şarkı mı bu bilmiyodum yuh be abi. bende bilmiyorum lan caktırmadan ardeth'e laf attıım. oha malmısın ökzümüsün aptalmısın lölö müsün! sen git anca AC/DC dinle bi de Led Zeppelin dinle başka bişey dinleme ilerle biraz ilerle! .! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 O ye METALLICA EMO zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 su anda nakajima megumi dinliyorumki. ayrıca metalicca artık emo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 take out that dress uww i'm comin down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 eMotallica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 İlerleyin demiş adam, DEVİR KOR DEVRİ OOOĞLUM, BIRAKIN OLDSUKUL ŞEYLERİ, SALLAYIN KOLU BACAĞI ETRAFA, HARDKOR DENZİNG YAPIN, APIŞ ARALARINIZ MİS GİBİ KOKSUN. http://i172.photobucket.com/albums/w38/crayonnose/l_f64cf17ff7991a1903b9cd73f12eefa8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Loverman'i Metallica'nin bilen nesle asina degilim. Nick Cave hele hic degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 kitana said: attın zaten sende cevap atmdin...cok kırıldım ağlıyorm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Loverman sez: aylavyu aylavyu duyulavmi yesaydu aylavyu aylavyu duyulavmi yesaydu ifyulavmi telmi telmi ifyulavmi kismi kismi ifyulavmi telmi telmi ifyulavmi kismi kismi senden başkasını düşünmez oldum eridim mum gibi, sarardım soldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar