Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ya böyle bi mmorpg ariyorum hirsiz olup kaçayım veya polis olup yakaliyim bisiler yapiyim falan ne biliyim bisiler yapayim ya :S AOC'de sarmadi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 GTA IV multiplayer oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 hehe öle MMO olmaz ki =) anca normal multiplayer olur işte GTA 4 gibi hehe polis kasiosun level 70 polisim var diosun ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ultima online. Guard gibi giyin pk kovala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 adam hirsiz polis oynmak istiyorum demis, ben de ona hirsiz polis oynayabilecegi bi si verdim :) var cunku GTA IV de o mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 CSI : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 bi oyun çıkıcaktı hırsız polis oyunu. bak vardı öle bişi adını unuttum tüh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ya aslında tam hırsız polis oyunuda değil...Real Life oyunu istiyorum popomundo gibimsi mesela :D Ama grafikleride olsun :) ( Not : Second Life Demeyin...Para veririm second life'a ama ver ver nereye kadar gibi bir durum söz konusu herşeye ayri para...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 o zaman kap silağı koş taksime sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 geldim taksimden... bu gece pek olay yoktu...asdsadsa ya yokmu böyle bir oyun beahhh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 BeIlow said: bi oyun çıkıcaktı hırsız polis oyunu. bak vardı öle bişi adını unuttum tüh :D All points Bulletin http://www.apb.com/ gtanin yaraticisindan yapim asamasinda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 city of heroes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mortis said: hehe öle MMO olmaz ki =) anca normal multiplayer olur işte GTA 4 gibi hehe polis kasiosun level 70 polisim var diosun ^_^ level 70 polis :D yarıldım sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 masaüstü versiyonu var onun (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 nasıl nerde ne zaman nicinn :S MMORPG istiyorum fena şekilde böyle adam kovalamak istiyorum yaa! hırkız polis olmasada olur bee :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Netcafe said: nasıl nerde ne zaman nicinn :S MMORPG istiyorum fena şekilde böyle adam kovalamak istiyorum yaa! hırkız polis olmasada olur bee :S eve online da cok feci adam kovalamalari oluyo saatlerce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 eve online'da actirdim girdim ettim ama 2 kere para cekmisler ve aktif olmamis account banka islem baslatti ben parami kurtarma derdindeyim eveden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar