BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Denerim bi resmini atarsan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 can sıkıntısından hızlı bişiler anatomi biraz dandik oldu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Sana her veterın arkadaşın söylediği sözü söylicem gene! ''Selam çizgin çok iyi ama anatomi çalışmalısın hede hödö'' =) Yüzü çok güzel olmuş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 yüzden başlamış zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 popo olmamış sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 daş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Daha ziyade surat tabak gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 en son yüzü çizdim aslında :D teşekkürler anatomi kasıyorum şu aralar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 BeIlow said: en son yüzü çizdim aslında :D sdf %50 şansım vardı, ayrıca çizdiğin belli sadece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 obje çalış abi çizgilerini elipslerini geliştirir yetenek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Çizgilerin çok sert. Bol bol araştırma çizgisi kullan ve formları bu şekilde oluştur, bir kerede cizmeye calisma(benim buradan gördüğüm bu) Elini korkak alıştırma daha rahat ve kasmadan çizmeye çalış. Sadece cizginle bile ışığı ve tonlamayı ayarlayabilirsin. Bu haliyle çok düz duruyor çizimin. Ve evet anatomi çalışmalısın ki yine de bence bayaa bir yeteneğin var. Bol bol kopya etüd et, kafandan çizmeye kasma ilk aşamada, yanlış bir anatomik yapıya alışırsan düzeltmen daha zor olacaktır. Anatomi kitabı al :) 6 aya hayvan çizceksin eğer günde 1-2 saat ayırabilirsen. Şimdiden başarılar, çalışmalarının devamını bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Fason Panda Fason Buluşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 sıkıntı hide in shadows Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 çok büyük ilerleme var ! müthiş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 teşekkürler çok :) şuda kaplan işte photoshop yapmıycaktım karakalemdi ama scanner gölgeleri filan almadı hiç photoshopladım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 buda böle biraz daha uraşılmış hali :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 portre gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 tebrik ederim yeni gördüm bahsettiğin çizimlerini.benim çizim konusunda bilgim pek yok tekniksel anlamda anca photoshop biraz biliyorum ama deli gibi çizmek istiyorum ama vakit ayırmam gerek. zevkle baktım hepsine,bu arada son portrede boyun biraz fazla uzun ama bilerek öyle yaptın belkide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 bence bunların çoğunu bakarak çizdin. yeme bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 bouyunu bilerek uzun yaptım orada evet teşekkürler :) @soul arada bakarak çizdiklerimde var ama birebir kopyalamadım. bana denilen şey bakarakta çiziceksinki elin alışsın bilmediğin bir şeyi zaten çizemezsindi. Bakarak çizmenin bir sorun olduğunu sanmıyorum yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 evet bakarak çizceksin abi zaten ama fotodan yada resimlerden çizme gerçek model yada sokakta aldığın skeçlerden yola çık öncelikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 soooory o zmn ben kendinin çizdiğini iddia ediyosun sandım. başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 çok iyi gidiyor biraz gölge ve boyut yapmaya çalış. karikatüreziden kurtulmaya çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar