Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Almanya da üniversite eğitimi ve halihazırda okuyan,yardımsever paticikler bi el atsak?

çikilop

Öne çıkan mesajlar

Tam açmaya çalıştığım konunun benzeri bir konu var fakat kilitli.O yüzden ihtiyacım üzere bir konuda ben açarak yardımlarınızı bekliyorum.

Almanya da üniversite okumaya karar verdim.Akrabalar falan derken gayet avantajlı bir duruma dönüştü bu almanya.Madii durum falan filan hepsini geçtim.Öss den bu sene 210 civarı bir puanda almayı bekliyorum.Yani konu ile ilgili bilgisi olanlar bilirler ki şimdilik orada okumak için gereken ilk aşamayı geçmiş bulunuyorum.Sonrasında burada bir üniyi kazanma ve alman ünilerine başvurmam kalacak.

Şimdilik herşey yolunda fakat bu safhada hangi güçlüklerle karşılaşabileceğim konusunda tecrübeli arkadaşlardan tecrübelerini benimle paylaşmasını diliyorum.

Mesela birkaç soru sorayım ben sizde aklınıza gelenlerden birşeyler söyleyin.

1-Yurtdışı Eğitim danışmanlık şirketlerinden biriyle anlaşmam şartmıdır yoksa "kendi başına halledersin bir zoru yok arkadaş" mı dersiniz?
2-Berlin yahut Köln de bir üniye gitmem lazım,hangi ünileri tavsiye edersiniz?
3-Birde akla gelmeyen,ancak yaşarken farkına varılabilen ufak yada büyük sorunlar nelerdir?

Böyle aklıma gelenleri yazdım.Şu anda almanyada okumakta olan, yardımsever paticikler varsa onlarla da konuşmak isterim.Özel mesajdan msn atabilirler.Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...