çikilop Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Tam açmaya çalıştığım konunun benzeri bir konu var fakat kilitli.O yüzden ihtiyacım üzere bir konuda ben açarak yardımlarınızı bekliyorum. Almanya da üniversite okumaya karar verdim.Akrabalar falan derken gayet avantajlı bir duruma dönüştü bu almanya.Madii durum falan filan hepsini geçtim.Öss den bu sene 210 civarı bir puanda almayı bekliyorum.Yani konu ile ilgili bilgisi olanlar bilirler ki şimdilik orada okumak için gereken ilk aşamayı geçmiş bulunuyorum.Sonrasında burada bir üniyi kazanma ve alman ünilerine başvurmam kalacak. Şimdilik herşey yolunda fakat bu safhada hangi güçlüklerle karşılaşabileceğim konusunda tecrübeli arkadaşlardan tecrübelerini benimle paylaşmasını diliyorum. Mesela birkaç soru sorayım ben sizde aklınıza gelenlerden birşeyler söyleyin. 1-Yurtdışı Eğitim danışmanlık şirketlerinden biriyle anlaşmam şartmıdır yoksa "kendi başına halledersin bir zoru yok arkadaş" mı dersiniz? 2-Berlin yahut Köln de bir üniye gitmem lazım,hangi ünileri tavsiye edersiniz? 3-Birde akla gelmeyen,ancak yaşarken farkına varılabilen ufak yada büyük sorunlar nelerdir? Böyle aklıma gelenleri yazdım.Şu anda almanyada okumakta olan, yardımsever paticikler varsa onlarla da konuşmak isterim.Özel mesajdan msn atabilirler.Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 http://www.daad-istanbul.com/ Danışmanlık açısından oldukça güvenilir bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Teşekkürler fakat ben aslında daha çok şu anda okuyan patiler varsa onlardan tecrübelerine göre öneriler almak istiyordum.Varsa okuyan yada okumuş arkadaşlar onlar yardımcı olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 http://www.daad-istanbul.com/ daad'la görüşmende gerçekten fayda var.. __ google'dan paticik almanya üniversite gibi aratırsan daha önce açılmış konulara bakabilirsin çok kez tavsiyeler paylaşıldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Madem daad diyorsunuz ısrarla demkki var bir keramet.İstanbulda yaşamıyorum o yüzden telefon yardımıyla anacak.Bakalım daadlada görüşeyim. Almayada okuyan patiler varsa hala onlarlada görüşmek istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Ben aachen'da okuyorum.Koln e trenle yaklasık 1 saat mesafede muhendislik dusunuyosan tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar