Xærø Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ahn'Qiraj'da oynayan kimler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ben varım. Kellecihilmi Hunter, petim Haydarla pvp takılıyorum :) ve yakında Occhiali Mage ile dolaşıcam. Drakkahn isimli rogue umu migrate etmiştim geri döndürmicem ve hunterla pvpden pvp ye koşucam. Herkese selamlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Bende de yılların SP'si var Kutadgu uzunca bi süredir horde tarafındayım. Bide ezik hunterım var Pronectus :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ben vardım eskiden gnome mageimle karavelet butun kara ile baslıyan tayfa bizdendi önce elderzdeydik sonra anka oldu filan sonra bıraktım zaten ben o serverda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Gereksiz mesaj atanlar, terkar etmeleri durumunda bölümden uzaklaştırılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar