DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Gece 3'te ilk kez denediğimiz boss bize cok dayanamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 gratz bende dün aksam cisternde ki alpha dog u sololadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Grtz valla su oyunda progress e sahip guild i olan bir sen varsın sanırım sadece senden down haberleri geliyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Tebrikler lootları açıklamalarıyla göstersende bizde gaza gelsek gözüküyo bişeyler ama statları neler gözükmüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 jungle said: gratz bende dün aksam cisternde ki alpha dog u sololadım :) :D Main System'da bi kere o... iyi valla yakalayabilmişsin ordayken, başkası da dalmadı mı sana?! :D Lan ne lanet bir yer şu cistern/main system Neyse trollemeyelim, abi yazsana bu boss kimdir ne değildir, biliyorsun oyun yeni, internette aratınca bulamıyorsun hicbirsey, boss'un hikayesi ne, hangi instance'da, ne yapar soyle bi iki cümle söylersen iyi olurdu, yine de tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 bende merak ettim şimdi. boss olayları wowdaki gibi taktiksel mi yoksa vur kır mı . kaç kişi gidiliyor detaylar falan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ben 24 kişilik raid boss u 12 kişi ile nasıl kesilmiş onu merak ettim anladın sen onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mighty_THoR said: ben 24 kişilik raid boss u 12 kişi ile nasıl kesilmiş onu merak ettim anladın sen onu 12 değil 14 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mighty_THoR said: ben 24 kişilik raid boss u 12 kişi ile nasıl kesilmiş onu merak ettim anladın sen onu Fazla proyuz.. Furyde 11 kişi kesebilen bir guild var. 10 kişi deniycez. İzlemek isteyen olursa oyun içinden Electra ya whisper atsın seve seve izletiriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar