Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ally Shaman roll


ozkolous

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar durum şu : bugüne kadar eline ally char almamış bi adamdım.bi arkadaşım vasıtasıyla lvl 49 bi shamana kondum ve şimdi onu en kısa zamanda 70lemem gerekiyor.Sizden istediğim şu dur ki ally lvllamanın en rahat yerleri nereler ( ki zaten çoğu yer contested ) ve de shaman lvllarken ( mob keserken , world pvp fln) nasıl oynamam gerekir? mesela şu talent tree git , dual kullan/ shield kullan , moba dalmadan önce şu totemleri yerleştir , şunu yap bunu yap şeklinde olursa çok şahane olur.

not: evet daha önce shaman oynamadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

talent olarak http://www.wowhead.com/?talent=hZxVbzA0sAuo
dual wield gidiyosun, unleashed rage ve shamanistic rage alıyosun bundan sonra. lvl 58de outlande gidersen enh olarak zorlanabilirsin, lvl 58 62 arası elemental olabilirsin, 62de water shield alınca zaten direk enh olup downtimesız 70 oluyosun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
upladım yeni konu açmayayım diye,

kolay falan demişssiniz (ve de deniyor hangi başlıkta alakalı bir şey görsem) ama 25. leveldayım, benimle aynı seviyedeki moblar şok shield cart curt kasmama rağmen %30 hp ile bırakıyor beni en iyi ihtimalle. az önce de öldüm 25 level bir moba eh :

her mobdan sonra heal ata ata 3-4 mob öldürür su içerim ya bişey olmaz diyordum kendime 7-8 level önce ama şok vs kulllanmazsam da mob öldürüyor beni. kullanınca da 2. mobda mana kalmıyor.

kolay derken itemı olana mı kolay yoksa bende mi sorun var ? warr ve pala hariç tüm classlardan levellamıştım, hiçbirinde böyle sorunlarım olmuyordu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya aslında evet level 30a kadar biraz zorlanabilirsin. Ama level 30da windfury gelio ve baya açılıo char. Level 40tada dw gelio ordan sorası kopuo zaten. Ama haklısın yani 30a kadar su içirtio.

Bide asıl mental quickness falan gelince kendi levelındaki mage lerden warlock lardan daa çok spell dmg ın oluo. O level en iyi scale olan class shaman. Düzgünde silahın varsa rogue bile kesersin!:D

Hele bide bu wotlk sistemleri gelse shaman kasmak/oynamak dahada kolay/zevkli olcak.Ki 2aya gelir diye düşünüorm belki dahada yakında.

Edit: Ama 40olsanda tabiki yine oturup su iççeksin sonuçta shocklar ucuz olsada atıosn ve mecburen healde atmak zorundasın. Asıl downtime sız kasma olayı shamanistic rage gelince başlıo.Bide hiç lightning shield atma boşuna.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

30 oldum ama wf 10 mobda bir vuruyor azıcık bir miktar, rockbiter daha etkili.

2 tane 25 level mob geldi öldüm az önce, itemlar çok kötü sanırım.

50 lere kadar hiç mavi itemım olmamıştı druidimde lockumda falan, yine de link vereyim gerekiyorsa zindana girmeye çalışayım :

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Boulderfist&n=Turasel
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Silahın çok kötü. Rfkya gir corpsemaker farmla. Diğer itemlar o lvlda fark yaratmaz ama silah yaratır. Sonraki lvllar için de wowheadden arama yap silahlar için, benim hatırladığım bunun upgradei herod baltası.

Corpsemaker yerine şu da olabilir. http://www.wowhead.com/?item=9459 Ama wf weapon > all ve yavaş silahla wf coşuyor o yüzden corpsemakerdan şaşma.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
cc olmadıgı için shamanla iki mobu birden kesmek zordur low levelda. ama eger improved ghost wolf talentlerine verirsen instant cast edip 2. mobu kesemeyecegini anlayınca en azından ölmekten kurtarabilirsin kendini.

bi de ally acmıssın sen ondan da olabilir mühehe.


Stoneclaw:)

Bitek kasarken işe yarıo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aradaki farka kendin bak Fly,
http://www.wowhead.com/?item=6687
http://www.wowhead.com/?item=9459
http://www.wowhead.com/?item=3210

aradaki dps farkına bak :)
alıp alamaman cok da onemli değil aslında, bi kac level sonra bunları da kullanamayacaksın nasıl olsa. o yuzden mobları tek tek kesmeye calıs, olmadı gebericeksin tabi :)

level 40'tan sonra rahatlarsın dedigim gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi düşük lvl da mavi silah peşinde koşmak saçmalık bence. Git ah den kendi lvlında yeşil silah al yeter.

Yeşil silah 5level götürür mavi silah 8 lvl götürür yani çok kasmaya para harcamaya gerek yok.

Sadece 1h de olsa 2h de olsa shaman a her türlü yavaş silah alcaksın.WF oyunda normalized edilmemiş tek skill.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...