Greeny Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Evet başlıkta görüldüğü gibi var mıdır böyle birşey? fasdasds Neyse konu şu. Okulum, Marmara İşletme. 1. sınıf dersinden 4 kere üst üste kaldığım için okulum 6,5 sene oldu. Adamla elektrik uyuşmazlığı var sanırım. Benim merak ettiğim, Kanada, Amerika vs gibi ülkelere üni başvurusu yapıp denk bölüme kayıt olma şansım var mı? Verdiğim derslerden muaf olsam, veremediklerimi orda versem, güzel olmaz mı? Hiç bilgim yok bu konularda, şimdi aklıma geldi yurtdışı eğitim bürolarına ulaşmam da şuan mümkün değil. Belki sizin bilginiz vardır diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 olur tabi amerika'da gayet kolay olur ama bazi derslerini saydiramama veya baska ek ders alma durumun olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Hadi be? Şu matematiği saydırsam yeter abi başka birşey değil. Nerden öğreniriz böyle detayları, yurtdışı eğitim danışmanlık büroları bu konularla ilgili mdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 amerikada okuyacaksan yurtdisi egitim burolari cok gereksiz bosuna para bayilirsin, kendin arastirip kolayca bilgi edinebilirsin gpa nedir? kac kredin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Güzel sorular, GPA nedir bilmem hiç grek duymadım şimdiye kadar Marmara Üni, sınav sonuçlarını hala okula gidip öğreniyoruz o derece. Transkript isterim yarın kredileri öyle öğrenirim de çok parlak birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 GPA = Grade Point Average. Ortalaman yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 [offtopic]Sırf meraktan soruyorum, hangi birinci sınıf dersinden kaldın 4 defa ya :P[/offtopic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Genel Matematik I, kafa basmıyor sanırm yok olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 var mıdır bilgisi olan başka arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Amerika'da parayi veren dudugu caliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar