Jandor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Selam 1 sene önce casper nirvana notebook almıştım alma alma demişti cevremdekiler ama dayanamayıp almıştım şimdide acısı cıkıyor ehe hafif bir yüklenme oldumu makinaya (msn + müzik veya oyun tarzı) direk kitleniyor reset atıyorum ekran 6 eşit parcaya bölünüyor öyle geliyor karşıma.10-15 reset sonrası anca tek parca haline döndürebiliyorum ekranı... Bu işletim sisteminden kaynaklanan sorun değil xp ye format attım gene devam etti vista yükledim gene devam etti. tam bir işkenceye dönüştü yani... sonu olarak bunun sebebi nedir nasıl düzeltebilirim. Bu arada aşırı ısınmadan diye düşündüm notebook soğutucu aldım gene devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 garanti varsa direkt servise yollamanı öneririm. donanım arızası olması muhtemel gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 servise gotur. bnmkinin ekrani da 4 parcaya bolunuodu. duzelmedi. hatta servis de duzeltemedi yeni notebook verdiler. hatta bi ust modelini safd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 sıcaklardandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar