Drall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 arkadaşlarla kısa film çekicezde oyüzden lazım bitane program:D sahne sahne ayırdık senaryoyu yazdıktan sonra. sahneleri çektikten sonra birleştirmek lazım tabi bide :D arada efekt lazım birleştirirken falan. varmıdır movie maker dan daha iyi seçenek? vardır tabi. ama nedir acep bileniniz? şunu şu sebepten ötürü tavsiye ederim dicek olanlarınıza aşk beslenir +rep verilir. teşekkürler şimdiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 adobe premiere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Adobe Premiere veya Adobe After Effects sitesinden trial'ını indir, sonra profesyonel oldugunda tam versiyonunu alirsin potansiyel musteri olursun bize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 teşekkürler trial'ını indiriyim hemen dicektim ki 20yle çekiyo adobenin siteden trial'ı :( neyse sabaha iner artık sahneleri çektikten sonra yükler hemen hallederiz montaj işini :D edit: ilk korsanını bul yazıyodu dikkatimden kaçtı sanma sdfgdshg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ahaha stajını yakarım Volfied! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 bana da lazım böyle bir program yav, ben daha çok farklı sesler fln eklicem movie maker güzel de bazen çıldırtıyor bu program benim için de uygun olur mu? müzik vs araya geçişler yazılar açıklamalar fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 volfi özel mesajla bana da söyledi şu anda adobe'da çalıştığını. ama biz yine de paranoyaklık yaparak "warez'e hayır" diyelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar