boo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 SELLING 77 LVL ASASIAN FROM GIRAKON 77 LVL 180K NP CLANDA __ USTUNDE 60K NP VAR +6DAGGER OF NAME +7 SHARD +8 PAULDRON & PADS CHITIN +7 SHELL KOLLUK KAFALIK +7 CHITIN BOTTS +6 SPEAR KORUMA DUAL ROGUE EARING WARIOR PENDANT BELT OF DEXTERY YUZUKLER SATILDI.. BUTUN QUEST ITEMLERI DURUYOR.. +8 UNDY SET +6 STR SET BANKADA PARA EDICEK IVIR ZIVIR.. EXP VALKRY KAFALIK GOVDELIK.. 2K - 350 AC - AP - DEX SC .. CHAR ANKARA ICI YUZYUZE SATILICAKTIR... ANKARA DISINDAN TEKLIF VEMESIN KIMSE... CHARLA ILGILENEN ARKADASLAR CIDDI ILGILENENLER [email protected] (alttan 2 tıre vardır) ısteyenler msn adresı bırakabılırler ben eklerım Acc. benim değil, idareten kullanıyorum yine de öm.leri kontrol ederim. TŞK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Assas malis atmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 bu bu nedir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 buyur? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 bi de şey keps kullanmak tum mesajda yassah diil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Arkadaşım ne olacak yani öyle hazırlamıştım c/p yaptım onamı kafan takıldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 asasian :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 hangi oyun oldugu bile belli değil abi nasıl satıs ilanı bu. özen gösterin biraz, böyle zor bulursunuz alıcı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 toggie said: hangi oyun oldugu bile belli değil abi nasıl satıs ilanı bu. özen gösterin biraz, böyle zor bulursunuz alıcı :) Bu oyunu oynayanlar anlar sen takma kafana böyle şeyleri... (İlan için) 5 YTL vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Yoo onu sorun eden sensin, ben 1 hafta oynadım bu oyunu ve KnightOnline olduğunu başlığı okuduğumda anladım. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 /bow sawyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 garbage linki vermeye üşendim. geyik yapmak isteyenler oraya lütfen. ayrıca aynı başlıktan bir tanede KO bölümünde açmak pek bi yararına dokunmaz. zaten KO bölümünde pazar alanı bölümü var ayrı sizler için. bunu kitliyorum orada devam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar