Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Arkadaşlar meditaTİONUN MANAYI DAHA HIZLI ARTTIRMASI VEYA MANANIN DAHA HIZLI DOLMASINI NASIL SAĞLAYABİLİRİM?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 arkadas spheretables.scp de meditation skılle bak orda delay gibi bişi var dı onu 0.2,0.3 bunun gibi bişey olması gerek sen uydur buna gore daha hızlı yapması için sadece 0.2 koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 onla olmuyo ya meditation scripti indirmen lazım.. vardı script listesinde..[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 ben meditation scripti yok diye biliyorum tüm scriptlere naktım spheretables.scp var onun içinde tüm skiller var galiba 47.skilldi delay die bişey var onu 0,1 yap nebula gibi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Arkadaşlar s_sinanın verdiği cevap ile sorun çözüldü sağolun sağol sinan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar