Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Festival?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sunu sorsam lvl 49 hatta lvl48 rogueumla silithus undercity haric her yeri dolastım sayılır 6300 xp verdi horde festival atesleri 2lvl aldım. 70 le girdigimde ally 5g99s verdi tıklayınca horde ların festival atesleri sanırım 11g99 s bu demektirki 1 turda yapsam outlands-kalimdor falan kafadan 250-300 g alırım dogru mudur ?
Mesaj tarihi:
sunu yazayımda param yok diyenler baksın
As a Horde player at level 70, if you visit every bonfire you will gain a total of 178 gold 50 silver for the Horde bonfires and 383 gold 68 silver for the Alliance bonfires (562 gold 18 silver total).
As an Alliance player at level 70, if you visit every bonfire you will gain a total of 190 gold 40 silver for the Alliance bonfires and 359 gold 70 silver for the Horde bonfires (550 gold 10 silver total).
Mesaj tarihi:
lvl 69 rogue ile outlands ve E.K tarafini tamamen yaptim (sw ve if dibinde olanlari yapmadim). ally flame 12300 xp ve 4g felan veriyo. horde olan 6150 xp ve 2g veriyor. 300k exp yaptim toplamda. tabi kalimdor daha duruyor. iste hesaplayin ne kadar exp gelir diye.
Mesaj tarihi:
bu silvermoon da amma bosmus be adam yok ogrimar kasıcak ama bakalım thunder buff mu ne oraları da yapıcam bakalım bide disiplin primi feardan cıkarmayan locku kınıyorum
Mesaj tarihi:
Dworgian said:
orgrimmar da ateşe giden yolda çatıca stealth gören guard var söölim :p

ama çok rahat kesebiliyorsunuz... ordan festival çadırının üstüne atlayıp flame e tıklayabilirsiniz. en azından ben böle yaptım. alırken de kimse fark etmedi.
Mesaj tarihi:
kosturarak gittim ogrimara atesin dibinde pek kimse yoktu bi mage saldırdı onuda kestim itemı aldım saman saldırdı onuda kesicektim guardlar geldi (disiplin priyim) öldüm kostum reslendim hs cektim bi thunder kaldı bide samanla dolasıcam artık
  • Yeni Oluştur...