Buyse Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 bu yaz festivali mi ne ayak şaka gibi lvl 19 da %30 şansla 200 vuruosun moba falan acayip kolaylaştı mob kesmek. bi de sp ye boss koymuşlar sanırım. ondan düşen staff kadar itici bir şey görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ben lock uma istiorm o staffdan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 O staff süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 staffın linki plx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 staff dan ziyade orak gibi bisiy sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 headless horseman den dusen sapka gibi bunda da on use effect varmis. snow aura diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Hunter weapon1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 o diilde o blossomları kullandıgında prot paladinle harika şeyler yapabiliyorsun ya gena grind yaptım mesela =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Innuendo said: staff dan ziyade orak gibi bisiy sdf adında scythe kelimesi var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eilean Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 bu topic in amacını ve senin sıkıntını anlmadım tam olarak yada neyi merak ettiğini ama Festival Nedir? sanırım yardımcı olur adam herşeyi anlatmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 bu guide'ı okuyun, baya para kaldırırsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Yeni çocuktan düşen birşey var mı işe yarar? Çok dandikmiş staff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Frostscythe of Lord Ahune The Frost Lord's War Cloak Icebound Cloak Shroud of Winter's Chill Scorched Stone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 http://www.wowhead.com/?item=35497 bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ohş back de iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ben itemı bilmemde 2 lvl aldım festivalden ally firelar 3 k horde firelar 6 k xp veriyor mulgore bile gittim lvl 49 da xp alıcam diye tabi çicek biriktirmesi ayrı mesele 350 cicek laızm trinket alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 trinket de mi alınıyo onlarla? Brazier of Dancing Flames alıcam ben cok tatlı :) emotelara da karsılık veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 trinketden kastı senin linkini verdiğin brazier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 anladım. su da guzel, Sandals of Summer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Eilean said: bu topic in amacını ve senin sıkıntını anlmadım tam olarak yada neyi merak ettiğini ama Festival Nedir? sanırım yardımcı olur adam herşeyi anlatmış... senden başka herkes anlamış bi sen anlayamamışsın sanırım. midsummer fest oldugu sonradan aklıma geldi. o arada düzeltme için gereken zaman geçmişti. gerek yok yani bu tür şeylere. gerekli cevabı aldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eilean Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Buyse said: Eilean said: bu topic in amacını ve senin sıkıntını anlmadım tam olarak yada neyi merak ettiğini ama Festival Nedir? sanırım yardımcı olur adam herşeyi anlatmış... senden başka herkes anlamış bi sen anlayamamışsın sanırım. midsummer fest oldugu sonradan aklıma geldi. o arada düzeltme için gereken zaman geçmişti. gerek yok yani bu tür şeylere. gerekli cevabı aldım ben. kk gz supersin prosun ezdin beni offf dagaldım umut dünyam hayallerim hepsi mahvoldu... saat 18 de topici acıosun ben sana 5 saat sora cvp veriyorum. 27 saat sonra kalkıosun zaman geçmişti diosun ama adam gibi bi cevap vermişim verdiğim cevaba yardırmaya zaman buluyosun... amacınıda hala anlamış deilim ya senin hatan deil ama eşşeklik bende kalkıp sana adam gibi cvp veriom işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 hakkaten ya az sakin.. herkes bi hiperaktif bi hiperaktif sorma gitsin. her konu yıkılıyor bu günlerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Sıcak ya ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Edit: Küfür yassah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar