Peter Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 diye bi imza gördüm patide kimindi hatırlamıyorum aklıma geldikçe gülüyorum (bilinçli yapıldıgının farkındayım) teşekkür ediyorum saygılarımı sunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 onun hikayesi vardı sanırım kafedeki bi velet tarafından söylenmişti i am blind not deaf , çocuk heyacanlana I AM BLIND NIGHT ELF falan diye anırmıştı sanırsam ya da öyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Yeterince gülmek için 13 14 yaşlarında bir çocuğun frag alma sevinciyle ellerini yumruk yapıp sevinirken bunu haykırdığını gözünde canlandırman lazım ama. İmza lanc'indi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 i am drunk not deaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 you win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 haa, bana özel mesaj atan arkadaş bu ya. fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 kitana said: onun hikayesi vardı sanırım kafedeki bi velet tarafından söylenmişti i am blind not deaf , çocuk heyacanlana I AM BLIND NIGHT ELF falan diye anırmıştı sanırsam ya da öyle bişi evet bende öyle hatırlıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Lancelion said: haa, bana özel mesaj atan arkadaş bu ya. fail. HSBFASDHFBAHDJBFHSDB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 kim özel mesaj atmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ben atmıştım o mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 kitana said: onun hikayesi vardı sanırım kafedeki bi velet tarafından söylenmişti i am blind not deaf , çocuk heyacanlana I AM BLIND NIGHT ELF falan diye anırmıştı sanırsam ya da öyle bişi sanırım bunlar kafede dota oynuyolar sonra çocuk bunu terrorblade le (aka illidian) kesiyo sonra donup bunu diyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ks yapmıstır bi de velet sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 dotada ks diye bir şey yoktur en basitinden herhangi bir heronun yanda durması bile kille ortam hazırlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Aslında dota diye birşey yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 olayı ben yaşamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ks diye birşey vardır sen adamı full candan indirirsin adamın 3 canı kalır baskabi moron gelir ulti atar bu ksdir pasif löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 PassivE_KesH said: dotada ks diye bir şey yoktur en basitinden herhangi bir heronun yanda durması bile kille ortam hazırlayabilir. lol ölüp quit çeken biri için çok elit olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bi de oyunun yarısında "hadi beyler bitirin" diyen bir tipe benziyor bu pasif löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 löl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar