Kazuki Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Progress: Mag/Grull Farm ZA 6/6 SSC Hydross Farm, Lurker Farm, Leo ilk deneme %42, Morogrim ilk deneme %60 TK Void Farm DarkElitE Hızla yoluna devam etmektedir, Lakin... Progresslarda bazen üyelerimizin işleri dolayısıyla aksaklıklar olmaktadır (Raid startın geç başlaması gibi)bu gibi durumların olmaması ve daha iyi yerlere ulaşmak adına, Guildimiz; Raid kurallarına uyabilecek, gerektiğinde Spec değiştirecek,RL ve Class liderlerin raid ile ilgili direktiflerini yerine getirecek, progress katılımlarında bulunup raid için gerekli enclerini, gearlarını, Flask ve/veya Elixir lerini, potlarını her daim hazır bulunduracak, Guild içinde saygısını yitirmeyecek, Raid başlangıç saatinde tam vaktinde hazır olacak, Gear gözetmeksizin classına hakim, diğer classlar konusunda bilgi sahibi herkes için üye alımımız başlamıştır. Başvuruve irtibat için DarkElitE üyelerinden herhangi bir kişiye ulaşabilirsiniz, onlar sizi yetkililerle görüştürür. Raidlerin daha güzel daha verimli ve daha akıcı olması için Ventrilo voice programımız mevcuttur. Sitemiz www.darkelite-tr.com Dkp listemiz www.darkelite-tr.com/dkp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazuki Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazuki Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Up Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 zorlama kazu :D , kardesim varya iste tüm raidlere yeter dontworry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazuki Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Zorladığımız bir şey yok Dont 5 yıldızlı tesislerimizden herkesin yararlanmasını istiyorum, tabi karşılığını alarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Hey yavrum hey... Paticiğede el attınız sonunda. Kaldımı anaya avrada küfreden guildinizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazuki Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Sorun sendeymiş, Sen gittikten sonra kalmadı öle bir şey öğrenmek istediğin buysa öğrendin... şimdi burayı kirletme postun amacı dışına çıkmasını istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Emredersin... Gelip realmimde char açan üyelerin böyle demiyor ama? Yıl oldu halen sap gibi karazhan yapıyoruz diyorlar. Nankörlükte etme ayrıca. Ha şunuda sölyim madem paticikce yenisin, burda kurallar dışında kimse kimseye emir ağalığı yapamıyor. Kısaca şikayetin varsa şikayet edersin alırsın cevabını, alırım cevabımı. Boş boş efelenince kral etmezler seni türkow forumları değil. PROGRESSİNZDE başarılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazuki Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Şu an Karazhan yapmıyoruz, Yukarda progressımız var, oku!!! katılmak istiyorsan başvurada bulun istemiyorsan... dediğim gibi postu kirletme lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Kazuki said: Progress: Mag/Grull Farm ZA 6/6 SSC Hydross Farm, Lurker Farm, Leo ilk deneme %42, Morogrim ilk deneme %60 TK Void Farm lol cok saglammıs progressınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bt-sunwell yapamayan zaten oynamasın oyunu bıraksın dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Asgard said: bt-sunwell yapamayan zaten oynamasın oyunu bıraksın dimi yo bıraksın diye birşey yok ama yukarda sayılan yerler malasef 4-5 ay öncesinin progressıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 yuh raistlin nasıl bir abartma, ben aynı serverdayım ama farklı birlikteyim, biraz yavasdanda olsa düzenli progressleri var, yalnız bir çok guildin basına gelen yaz tatilleri vesaire durumundan ötürü belki 2 haftadır bir yavaslama var. Onun öncesinde normal ilerliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Niye yüklenidiğinizi anlamadım bu guilde kötü birşeymi yaptılarki? Özellikle Rotwieler iyi döktürmüş yok burası paticik felan evet burası paticik millete kabadayılık yapılmaz recruit için topic atmışlar amacından çıkmasın üstelemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Truwan said: yuh raistlin nasıl bir abartma, ben aynı serverdayım ama farklı birlikteyim, biraz yavasdanda olsa düzenli progressleri var, yalnız bir çok guildin basına gelen yaz tatilleri vesaire durumundan ötürü belki 2 haftadır bir yavaslama var. Onun öncesinde normal ilerliyordu. adam SSCdeyiz demis, blindda.. bu progressa eger su dakka itibari ile bisi demiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Regalya said: Niye yüklenidiğinizi anlamadım bu guilde kötü birşeymi yaptılarki? Özellikle Rotwieler iyi döktürmüş yok burası paticik felan evet burası paticik millete kabadayılık yapılmaz recruit için topic atmışlar amacından çıkmasın üstelemeyin. Çünkü bu guild free serverlardan çıkıp aile gibi Eu realmlerine gelmesine rağmen son zamanlarda yapılan yanlış tercihler dolayısı ile ANASINA dil uzatılan kişiyi değil, ANAYA dil uzatan adamları seçebilcek klasik TÜRK GUİLDİ, hemşericilik anlayışı kıvamına gelmeyi başarabilmiş bir guilddir. Ha, bu benim verdiğim sadece benim başıma gelen bir örnek... Bunun gibi nice şikayetler içeriyor oyuncuları tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazuki Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Sen Türk değilmisin klasik Türk ne demek? Gidipte ırkçılık yapan bir guildin kendi çıkarlarını düşünerek bizi kullanmasına izin vereceğime senin değiminle Klasik olmayı tercih edenlerdenim... Pişman değilim ve hatta mutluyuz. Beraber bir şey yapanlarla birlikteyiz birbirlerini anlayanlarla birlikteyiz, bu birlikteliğin kurallarına uymayanlar gitmiştir gidebilir kimseyi zorla tutmadık tutmayada hakkımız yok, olamaz da. Şikayet edenlerin çoğu kendi iç tüzüklerine, guildin tüzükleri uymadığındandır bundan doğal da bir şey olamaz. Ben charımı sana emanet edip te senin kişisel sebeplerinden dolayı charıma girip officer ı banlaman ne kadar doğalsa, banlanan kişinin sana küfretmesi de okadar doğaldır. (annene küfür edip etmesi umrumda değil.... ki öle bir şey yok). Bir durumu anlatmaya çalışırken politikacılar gibi değil iki yanlı anlatmaya çalış. Giden gider, gidenler zaten guild süperdi herşey harikaydı diye gitmez zaten, memnun olduğun yerde kalırsın sana uyuşmayan bir yerde durmanın bi anlamı yok. Evet SSC TK yapıyoruz bunda utanmam gereken ne yada eziklik hissetmem gereken konu ne onu da anlamış değilim. Biz kimsenin eteğinin altına giripte bir şeyler başarmaya kalkanlardan değiliz. Bizler Türk olduğumuzdan gurur duyanlardanız, Paticik'e Post açtım Progressımızın daha iyi ilerlemesi adına ama olay yine bazı kendini bilmez kişiler tarafından, ana konumundan çıkıp yanlış yönlere saptı. Eleştiri yapılmalı, lakin konuya hakim olmayan, yakından uzaktan ilgisi olmayan kişilerin sadece post kasmak için yaptığı yarumları eleştirileri anlamış değilim. Konu Guildimizin playerlarının kişisel sorunları, durumları değil, Progress adına player alımıdır. Bu konu da ilginizi çeken bir şey yoksa yazdığınız bir harfin bile değeri olmadığını bildirmeliyim. Herkese kendi yaşamı içerisinde mutluluklar diliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iapetus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 hey rot saga sola sarıp o progress mı bu progress mı dıye camur atıcaana kendı yaptıın muhtesem progressden bahset. Duydum kı lurkerden loot almıssın gz. Artık senın gıbı zavallılara item veren guild kaldı mı ŞAŞIRDIM. 1 yıldır MH ve BT farmlıorum SWP den 2 boss da kesmişliim var. Kendı realmımde en ıyı dunyada ise sıralamada 200. olan bir guilddeydim ama hiç kimsenin progressine dil uzatmadım şimdiye kadar. Ezikliin ve kendi içinde yaşamış olduun muhteşem proggressinle hayatında da başarılar diliorum. P.S: Küfür eden kadar küfür yiyene de bakmak gerek.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Bu recruit thread lerinde de ne kavga kopuyo ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 iapetus said: hey rot saga sola sarıp o progress mı bu progress mı dıye camur atıcaana kendı yaptıın muhtesem progressden bahset. Duydum kı lurkerden loot almıssın gz. Artık senın gıbı zavallılara item veren guild kaldı mı ŞAŞIRDIM. 1 yıldır MH ve BT farmlıorum SWP den 2 boss da kesmişliim var. Kendı realmımde en ıyı dunyada ise sıralamada 200. olan bir guilddeydim ama hiç kimsenin progressine dil uzatmadım şimdiye kadar. Ezikliin ve kendi içinde yaşamış olduun muhteşem proggressinle hayatında da başarılar diliorum. P.S: Küfür eden kadar küfür yiyene de bakmak gerek.... Kazuki topic sahibi olrak bana gereken cevabı vermiş anlamam gereken biçok şeyi bana yansıtmış. Sen kimsinki burda böle bi celallenmişsin? Senin bahsettiğin progressi patchinden beri yapıyorum. Az yavaş gel, çarparsın. Kazu sizede alımlarınız ve guildinizle başarılar diliyorum. İyi şanslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazuki Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Bu arada yeni progressımızı açıklayayim SSC 5/6 MH 4/5 BT 3/9 Aktif resto shaman ve feral/resto druid, Shadow priest classlara ihtiyacımız var. MH ve BT de kısa surede hızlı bır ileleyiş yapabilecek potansiyeldeyiz. İlgili arkadaşlara duyurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazuki Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Uplamakta fayda var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazuki Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Evet ilk başlarda yapamıyorduk TK da sadece voidi kesebiliyorduk. SSC2ye odaklandık orda buflanınca MH ye ve BT ye geçiş yaptık TK nın bi değeri kalmadı, bizde uğraşmadık. Biz Konumuza geçelim :) DarkElitE member alımı devam etmektedir başvurular için www.darkelite-tr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazuki Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Bu arada yeni progressımızı açıklayayim SSC 5/6 MH 4/5 BT 3/9 TK 3/4 Aktif resto shaman ve feral/resto druid, Shadow priest classlara ihtiyacımız var. MH ve BT de kısa surede hızlı bır ileleyiş yapabilecek potansiyeldeyiz. İlgili arkadaşlara duyurulur Gear'ı progress a uyacak tüm classlar değerlendirmeye alınacaktır başvuru için. DarkElitE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazuki Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar