Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lyricz neden ingilizce?

elvyn

Öne çıkan mesajlar

Bilemiyorum, ama böyle şekillenmiş işte. İlk bakışta bana da tuhaf gelmişti ama hiç sorunum yok şimdi. Zaten sayfada türkçeleştirilebilecek yazılar oldukça az. İçerik harici başlıklara falan pek bakmıyoruz ne de olsa... En fazla bir arama motoru, bir de winamp plug-in'i kullanıyorum
edit: üstteki mesajı görünce sayfaya bir baktım, sağ framede dil seçeneği varmış. :)
[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki:
Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım!

[Bu mesaj Kendercik tarafından 15 February 2004 11:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bakmadan suclamayin bi yerleri
Ingilizce yaptik, cunku yurt disindan insanlar da faydalaniyolar lyricz! den.
Ustelik oturduk kastik Turkce ye de cevirdik, isteyen yandan secebilsin diye.

Konusmadan birini suclamadan once biraz bakinsaniz etrafiniza, bi arastirsaniz gereksiz tartismalar yaratmicaksiniz.[signature][hline]Be nice to your computer
'cause one day they'll take over the world
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elle_iphe, 15 February 2004 11:50 tarihinde demiş ki:
valla hiç girmedim lyricze rekor bende mi acaba??

ben paticğin ana sayfasına hiç girmedim nihoho direk www.paticik.com/forum bu pepelek dede bölyleydi[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ
GIZEMLI FORUM
*Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi...
Sosyal ağlarda paylaş

yok lem turcete cevrılıyor hem turkce hem ıngılızce bende kıl olmustum buluncuya kadar 1 ay gectı[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Sosyal ağlarda paylaş

Ulusal ne demek ya, Istiklal Marsinin Genclik marsinin sozlerini koymuyoruz ki oraya, uyelerin katkilariyla beraber cogunlugu ingilizce (ki aralarinda turkceler de var, duzgun turkce sarki yapan gruplar mesela) sarkilarin oldugu bir sitenin tum dunyada, ya da baska bir deyisle tum internette acik olmasinin daha mantikli bir aciklamasi var mi?[signature][hline]Be nice to your computer
'cause one day they'll take over the world
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MrMedia, 15 February 2004 14:00 tarihinde demiş ki:
malum türkiye çıkışları girişleri vs si yabancılar zaten giremiyodur bile (:

sen hic merak etme giriyorlar katkida da bulunuyolar[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
...a Dream for the Blind...
"You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 15 February 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
Ulusal ne demek ya, Istiklal Marsinin Genclik marsinin sozlerini koymuyoruz ki oraya, uyelerin katkilariyla beraber cogunlugu ingilizce (ki aralarinda turkceler de var, duzgun turkce sarki yapan gruplar mesela) sarkilarin oldugu bir sitenin tum dunyada, ya da baska bir deyisle tum internette acik olmasinin daha mantikli bir aciklamasi var mi?

bir ulusa komple hitab eden bağlamında. ulusal televizyon, ulusal radyo gibi..

istersen yazımı tekrar oku, demek istediğimi anlayamamışsın gibime geliyor. çünkü aynı şeylerden bahsediyoruz.[signature][hline]its supersonic
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...