Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard.com yeni splash screen

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

simdi diablonun da goz kenarlari kirisik, protossun da biraz kirisik. gozler daha cok protossa benziyor tabii ki. Ama bir daha SC2 aciklamasi yapmazlar iste. Cikis tarihi icin de splash screen yapicaklarini sanmiyorum. Arthas olmadigi sanirim artik acik, ama belli degil hala tabii :)

Once buz koydular, Wotlk dedik.
Rune koydular, anam Diablo dedik.
Isikli gozler koydular, SC dedik.

YETER ULAN!
Sosyal ağlarda paylaş

DiadanLocke said:
simdi diablonun da goz kenarlari kirisik, protossun da biraz kirisik. gozler daha cok protossa benziyor tabii ki. Ama bir daha SC2 aciklamasi yapmazlar iste. Cikis tarihi icin de splash screen yapicaklarini sanmiyorum. Arthas olmadigi sanirim artik acik, ama belli degil hala tabii :)

Once buz koydular, Wotlk dedik.
Rune koydular, anam Diablo dedik.
Isikli gozler koydular, SC dedik.

YETER ULAN!

Zaten beklenti SC MMO abi.

Adamlar kaç zamandır Next-gen MMO projesi için eleman ilanı veriyorlar. O projenin ne olduğu elbet ortaya çıkacak.

Şayet yepyeni bir evreni gündeme getirmeyeceklerse de MMO için en uygun aday SC gibi görünüyor. Mesele onun şimdi duyurulup duyurulmayacağı.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
abi niye konusmayalım, heyecanla bekledigimiz bişey var işin ucunda.

ara ara boyle cıkıp geliyosunuz sacma sapan seyler yazıp gidiyosunuz, bi uzayın siz esas.

konuşmayın dedim mi şimdi ?
ben de severek takip ettim rün mün olaylarını da adamlar çok güzel eğlendi , onu diyorum.

ne agresifsiniz yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

Rilindorlan said:
tipik blizzard işte ya..kaç gündür ucundan azıcık bişi gösterip yorumlayın diyorlar.tam aha bu diyoruz başka bişi koyup resme nah o iyi bak bakalım diyolar....seviyorum lan ben bu firmayı.

puahhaha güldürdün beni hacı :)
walla bende seviyorum blizz'i o kadar güzel oyunlar yapıyolarki bu kadar nazı hakediyolar :)
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:
toggie said:
abi niye konusmayalım, heyecanla bekledigimiz bişey var işin ucunda.

ara ara boyle cıkıp geliyosunuz sacma sapan seyler yazıp gidiyosunuz, bi uzayın siz esas.

konuşmayın dedim mi şimdi ?
ben de severek takip ettim rün mün olaylarını da adamlar çok güzel eğlendi , onu diyorum.

ne agresifsiniz yahu.

ne biliyim ben de senden beklemiyodum zaten boyle bisey soylemeni. ama ben olsam hava alın derdim falan demissin ne bileyim.

neyse kusura bakma.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...