SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 orda da açıklamazlar... kıl bu adamlar ya ne heyecanla beklemiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 eh blizzard dalga geçti diye kızıyorsunuz da adamlar bir resim koyuyor, üstüne sayfalarca theorycraft yapılıyor. ben olsam çıkın hava alın diye yazı da yazardım üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 abi niye konusmayalım, heyecanla bekledigimiz bişey var işin ucunda. ara ara boyle cıkıp geliyosunuz sacma sapan seyler yazıp gidiyosunuz, bi uzayın siz esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Diablo ihtimali hala gayet yüksek ama şu resimleri de bir dikkate alın derim. Bunların hepsi SC2 konsept çizimleri. Ağzımıza ettin Blizz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 simdi diablonun da goz kenarlari kirisik, protossun da biraz kirisik. gozler daha cok protossa benziyor tabii ki. Ama bir daha SC2 aciklamasi yapmazlar iste. Cikis tarihi icin de splash screen yapicaklarini sanmiyorum. Arthas olmadigi sanirim artik acik, ama belli degil hala tabii :) Once buz koydular, Wotlk dedik. Rune koydular, anam Diablo dedik. Isikli gozler koydular, SC dedik. YETER ULAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 millet bu sinirle wow ödemesini bi iptal etse o smiley rune nerelerinde patlar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 DiadanLocke said: simdi diablonun da goz kenarlari kirisik, protossun da biraz kirisik. gozler daha cok protossa benziyor tabii ki. Ama bir daha SC2 aciklamasi yapmazlar iste. Cikis tarihi icin de splash screen yapicaklarini sanmiyorum. Arthas olmadigi sanirim artik acik, ama belli degil hala tabii :) Once buz koydular, Wotlk dedik. Rune koydular, anam Diablo dedik. Isikli gozler koydular, SC dedik. YETER ULAN! Zaten beklenti SC MMO abi. Adamlar kaç zamandır Next-gen MMO projesi için eleman ilanı veriyorlar. O projenin ne olduğu elbet ortaya çıkacak. Şayet yepyeni bir evreni gündeme getirmeyeceklerse de MMO için en uygun aday SC gibi görünüyor. Mesele onun şimdi duyurulup duyurulmayacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Sol alttaki rune Protoss'ların SC2'deki işareti mesela. Üst ortadaki de shield battery'ye benziyo, ne alakaysa. Ama tabii SC'yle ilgili ne açıklayabilirler, o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Icimde patlamasinda diablo cikmazsa. protossa acayip uyuyor cunku resim. 2 saat sonra basliyor WWI 08 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 içten içe ben d3 diye umut ediyorum, kazara sc online çıkarsa bittik biz çünkü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 %1 ihtimal de olsa sc mmo'su çıksa diye umut ediyorum. evde taklalar atabilirim öle bişe olursa 12.45'te tr saati ile başlıcak da, zırt diye duyuracak mı ki adamlar bugün duyursalar bile? hatta yarın duyurma ihtimalleri de var yani? blizzard kafana tüküreyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 tipik blizzard işte ya..kaç gündür ucundan azıcık bişi gösterip yorumlayın diyorlar.tam aha bu diyoruz başka bişi koyup resme nah o iyi bak bakalım diyolar....seviyorum lan ben bu firmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 %100 d3 diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Neye dayanarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 SC2pod sitesinde su an adam yazmis WWI'de main stagede eski oyunlarin filmlerini gosteriyorlarmis, iclerinde diablo 2 de varmis. mis mus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 toggie said: abi niye konusmayalım, heyecanla bekledigimiz bişey var işin ucunda. ara ara boyle cıkıp geliyosunuz sacma sapan seyler yazıp gidiyosunuz, bi uzayın siz esas. konuşmayın dedim mi şimdi ? ben de severek takip ettim rün mün olaylarını da adamlar çok güzel eğlendi , onu diyorum. ne agresifsiniz yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Rilindorlan said: tipik blizzard işte ya..kaç gündür ucundan azıcık bişi gösterip yorumlayın diyorlar.tam aha bu diyoruz başka bişi koyup resme nah o iyi bak bakalım diyolar....seviyorum lan ben bu firmayı. puahhaha güldürdün beni hacı :) walla bende seviyorum blizz'i o kadar güzel oyunlar yapıyolarki bu kadar nazı hakediyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Starcraft ile ilgili bir proje var zaten, o bitmeden yenisini duyurmaz. Kaldı ki WoW'a expansion çıkartacaklar daha, hali hazırda bir mmo var geliştirmeye devam ettikleri.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 o sağdaki belirti bariz diablonun boynuzu. sol taraf gözükmüyor çünkü buz parçacıkları kapatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 4 yıldan beri bi rpg oyun için adam alıyorlar,halihazırda bi sc oyunu yapıldığına göre, wow lore u da henüz devam ettiğine göre (wc4 olmaz yani) geriye ya tamamen yepyeni bir oyun yada diablo kalıyor, ve senelerdir bu kadar talep varken çok büyük olasılıkla diablo 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 direk hires o... SC'ye kıyak geçti blizzard.... kafam gözüm bacağım... Neyse torunlarımız oynar artık d3'ü ben wowa dönem edik: typo'yu ağlatmışız onu düzeltem dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Fly said: toggie said: abi niye konusmayalım, heyecanla bekledigimiz bişey var işin ucunda. ara ara boyle cıkıp geliyosunuz sacma sapan seyler yazıp gidiyosunuz, bi uzayın siz esas. konuşmayın dedim mi şimdi ? ben de severek takip ettim rün mün olaylarını da adamlar çok güzel eğlendi , onu diyorum. ne agresifsiniz yahu. ne biliyim ben de senden beklemiyodum zaten boyle bisey soylemeni. ama ben olsam hava alın derdim falan demissin ne bileyim. neyse kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 yanlız mmo championda dönen geyikler yarıyor. OMG DIABLO HAS RED SKIN RED HAS 3 LETTERS?!?!??!?! D3!!!!!!!!!!1111111111111111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 geçen sene sc2'yi ne zaman duyurmuşlardı. ilk günün ilk saatlerinde mi. yoksa boşuna beklemeyeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Elim ayagım titredi D3 açıkllanacagını duyunca şimdi başka bi bok acıklarlarsa atlarım camdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar