Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 3 rune = 3 irk gibi bi ayak olmasin? Ama rune diablodaki rune diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 SC ile ilgili her türlü projeye kafam girsin. Yeterin be aa, kaç senedir Diablo bekliyoruz burada.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 sc2 ile birlikte bi de ghost mu acıklıcaklar ya, hic sanmıyorum. 3 oyunun tanıtımı olacak iste. bu buzun arkasından koca bir blizzard logosu cıkar, kar taneleri ucusur havada, devamında 3 tane oyun işte wotlk, d3, sc2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Wotlk ne? Cahilim sorry :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Xo said: SC ile ilgili her türlü projeye kafam girsin. Yeterin be aa, kaç senedir Diablo bekliyoruz burada.(:P) biz dah auzun suredır sc beliyoruz, hem sc diablonun azını burnunu kırarken 1 değil 5 değil 10000 sc oyunu cıksa yetmez. ama 1 tane cıkartır harbı cıkartır blizz'e bu yakışıro yüzden sc değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Cuce said: Xo said: SC ile ilgili her türlü projeye kafam girsin. Yeterin be aa, kaç senedir Diablo bekliyoruz burada.(:P) biz dah auzun suredır sc beliyoruz, hem sc diablonun azını burnunu kırarken 1 değil 5 değil 10000 sc oyunu cıksa yetmez. ama 1 tane cıkartır harbı cıkartır blizz'e bu yakışıro yüzden sc değildir Vur kır parçala oyunlarının devri geçti artık :) Cüce +1 EDIT: Bunu az önce gördüm mükemmel... said: Hot Job – Mandarin Chinese Language Tester Blizzard Entertainment is looking for intelligent and highly motivated multilingual game testers to help test our games in Mandarin Chinese. Take a look at the job posting here. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 abı gecti cunki mal konsollarda doru duzgun aksiyon yunu yok, paso spam spam, button masging oyunları aksiyon diye koyuyolar önümüze. nerde harbı şöle temposu aksiyonu yerinde cooşkulu aksiyon oyunu yok! diablo 3 cıksa şöle mis gibi deli gibi oynarım ben aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 tamam işte açıklandı sc2, universe of starcraft falan beklemek fantaziden de öte bişi, hele WoW gibi bir MMO varken, ki halen ek paketler ile geliştirmeye devam ediyorlar, hani bitmiş bir oyun değil, ne diye yepyeni bir MMO açıklansın. sana göre sc bana göre diablo, zevk/renk.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Hemen tavsiye vereyim madem istiyorsun: Gears of War oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 zevk renk değil sc=999999~-1 x diablo gears of war oynadım bıtırdım bayık ciğeri beş para etmez bir oyun kendisi afedersin ama böle yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 sc2 vur kır parcala değil de d2 mi vur kır parcala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Blizzard Entertainment, the developer of Diablo and Diablo II, is looking for an associate 3D environment artist skilled at creating models and texture maps for both objects and natural environments. The ideal candidate has experience modeling and texturing assets for a diverse visual range of environments. A solid grasp of form, color, and light for both 2D and 3D art assets is essential. The associate environment artist must have a skill in another art task as well (illustration, modeling, texturing, animation, or concept drawing) and be well-versed in related tools -- Maya, Photoshop, etc. The ideal candidate works well in an environment of peers who are passionate about making great games. Blizzard Entertainment offers a fun, creative, and technically rewarding environment with excellent compensation and a full range of benefits. Requirements * Experience in game development modeling and texturing environments using Maya and Photoshop (or equivalent 3D and 2D programs) * Superior eye for light, shade, color, and detail in creating texture maps * An exceptional understanding of form, shape, structure, and silhouette in regard to modeling * Self-motivation, good communication skills, and a great team-player attitude * A passion for games * Skill in one or more of the related creation tasks - illustration, modeling, texturing, animation, concept drawing Pluses * Strong foundation in the traditional arts, including but not limited to figure drawing or environmental and/or architectural illustration Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Cuce said: zevk renk değil diablo=999999~-1 x sc /fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bu fixed muhabbetine cok kılım acıckası, qutoe'un değiştirilmesini etik bulmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Aynen öyle. Diablo 2'de bikaç tuşa basıp da adam kesmek ve quest yapmak dışında yaptıgımız birşey varsa lütfen açıklayın da öğrenelim... WOW - MMO = D2, dedim bile hatta Item kasmak da yine ilk baştaki şeyler için olduğundan yine aynı şey... Lore ayrı, blizzard çok özgün senaryo yazamasa da epic lore yazmayı biliyor ne çıkarsa çıksın güzel olacağından şüphem yok o yüzden D3 olmuş başka bişi olmuş farketmez bana bu konuda. Ayrıca bence lore meselesi ilk oyunda güzeldi. Şahsen Diablo 1'in lore'unu çok sevsem de diablo 2'ninki bana güzel gelmedi, masum kasabanın işgal edilmesi, lazarus ve prens'in hikayesi güzeldi. Giderek yer altına inip de cehennemden fırlamış yaratıkların ortaya çıkması güzeldi. B@b Diablo geri geliyor ama biz melekler olarak bişey yapamıyoruz o yüzden sen bizim avatarımız olsana hadi be b@b, bak mephisto falan da kesip item alırsın. Aynı şey değil. Marius da zayıf bir karakter bence... SC2'yi karşılaştırmayalım bile, her yerde yüzlerce turnuvaları yapılan bir oyunun en temel kitlesine progamerlara sadık bir şekilde özellikle multiplayer RTS olması için tasarlanan bir oyun SC2. Bir sürü usta oyuncuya oyunu test ettirip ona göre olabildigince maksimum taktiksel seviyede oyunu yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 en son multi player'la single'a ayrı death effect yapıcaz. multidekiler daha sakin olucak görüntüyü engellemiycek ama singledakiler daha cav cavlı olucak dediler mesela. o derece bi oyun sc işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Neyse. Yarın sabah saat 10.00 itibarı ile olaylar netleşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Sevmiyorum SC abi aaaa zorla mı. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 nileppezdel said: Wotlk ne? Cahilim sorry :) wrath of the lich king wow expansiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Olabilir canım, ben de kendi görüşümü yazdım :) Her ne kadar UoS (Universe of Starcraft) istesem de, şöyle Warhammer'a tokat gibi gerçek zamanlı gerçek kaynaklı bol aksiyonlu RvR bazlı resource toplama sitemli bütün gezegenlerin hatta evrenin meydan olabildigi Eve gibi de karışık crafting sistemli kendinizin tank uçak yap(tır)abildigi bir oyun olsun desem de (oyoy bir ay kasıp da inşa ettiğiniz battlecruiser ile binlerce oyuncunun gerçek zamanlı gerçek kaynaklar üzerine kapıştığı savas meydanına girmek oyoyoy... hatta o sırada mineral toplayan SCVdeki n00bları keserken karşıdan gelen yüzlerce marine'i görünce muzigi sonuna kadar açıp da...) Neyse ne diyorduk :) Diablo 3 çıksa da güzel çıksa, güzel bir senaryo yazsalar "abii adamlar yapmıışşş" desek yukardaki senaryodaki gibi salyalarımı yerden silmem gerekse falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Venator said: Her ne kadar UoS (Universe of Starcraft) istesem de, şöyle Warhammer'a tokat gibi gerçek zamanlı gerçek kaynaklı bol aksiyonlu RvR bazlı resource toplama sitemli bütün gezegenlerin hatta evrenin meydan olabildigi Eve gibi de karışık crafting sistemli kendinizin tank uçak yap(tır)abildigi bir oyun olsun desem de (oyoy bir ay kasıp da inşa ettiğiniz battlecruiser ile binlerce oyuncunun gerçek zamanlı gerçek kaynaklar üzerine kapıştığı savas meydanına girmek oyoyoy... hatta o sırada mineral toplayan SCVdeki n00bları keserken karşıdan gelen yüzlerce marine'i görünce muzigi sonuna kadar açıp da...) Yıllardır aradığım oyun bu işte. Ne güzel olacağım diye sistemi kasanlar ne de yenlikçiyiz diye karmakarışık sistem icat edenlerden yıllardır çekiyorum. Çok çok küçük bir ihtimal ama MMO bir StarCraft tek arzum şu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Öyle bir oyun çıksın yeter ki, Adriana Lima gelse yine de "ben mi bu oyun mu" dese cevabım çok açık hehe :P Düşündükçe kötü oluyorum lan, yukardan commander oyuncular vent'te bagırıyorlar siege tanklar kuruluyor dropshipler geliyor milleti toplayıp arkaaya drop yapıyorlar falan. Ve bunları yapanların hepsi oyuncu. Herkes, dropship bile medic bile. Tankınız 3 zergling tarafından patlatılıyor, bye bye gitti tank bi daha parayı basın yaptırın. Stratejinin, eğlencenin sonu yok kesinlikle. Felaket olur felaket :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Venator said: Öyle bir oyun çıksın yeter ki, Adriana Lima gelse yine de "ben mi bu oyun mu" dese cevabım çok açık hehe :P oha gay alert.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 kim oturup medic marine olacak ghost olabilmek varken. Savage mi ne bi oyun cikiyodu RTS ile FPS beraber, isteyenler girip asagida FPS ci oluyolardi, isteyen biri de commander. HL modu vardi bi de oyle cok zevkliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar