Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop fan durma sorunu

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Ya postu attım sanıyodum ama çıkmamış galiba ya da mesaj gönder e basmayı unutmuşum. Herneyse.

6 aylık amilo pi 2530 laptopum var. 2 gün önce hiç bir sebep olmadan fanı çalışmamaya başladı. Bilgisayarı ilk açtığımda 5-10 dk çalışıyor ama ondan sonra tık yok. Doğal olarak tırsıyorum yanıcak diye alet. Vantilatör ü açtım dibine dayadım laptopun ancak öyle kontrol altına alabildim.

Şimdi bu olay neden olmuş olabilir, teknik servise götürme hariç çaresi nedir, bir de bu external laptop fanları ( hani bilgisayarın altına koyulan ve usb den bağlanabilenlerden) işe yarar mı gibi sorularım var. Yardımcı olabilenlere şimdiden çok teşekkür.
Sosyal ağlarda paylaş

toshiba satellite a-200de bende de öyle, 30 dakika wow oynuyorum deli gibi ısınıyor sonra kendiliğinden reset atıyor.Yani masanın üstüne koyamıyorum zira fan açıklığı altta. Oyun yokken sabaha kadar açık duruyor hiçbirşey yokta oyun oynarken nedense bu durum.
Sosyal ağlarda paylaş

Lenovo X61 da basimiza geldi boyle bi olay.

Eger acmasini biliyosan bilgisayari ac fana baktiginda kocaman bi toz topu gorebilirsin fanin calismasini engelleyen. Pili falan cikar statikten korun (ozel bilekligi takarak falan) ve bi sekilde cikar onu (plastikle cikarmani tavsiye ederim, atac gibi cisimler cis :)d
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...