dominic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 aci kaybimiz. [video]http://youtube.com/watch?v=MeSSwKffj9o?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 oldu mu? hade ya ?? haydaaa super bi adamdi ya ilk dinledigim american stand upcidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 yada noldu abi youtube acilmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 adamlar sadece 'www'yi dns'den blocklamislar, subdomainler resolve ediyor. abzurt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Comedian George Carlin Dies at 71 The counter-culture hero, famed for his routines about drugs and dirty words, died of heart failure at a Los Angeles-area hospital Sunday, a spokesman said. http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2008/06/23/AR2008062300047.html?referrer=email Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Hadi ya çok üzüldüm. Süper adamdı. İlk dinlediğim amerikan komedyenlerdendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ah be abi, uzuldum cidden daha bu sene bir HBO special'i daha yapacakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yeni duydum ben de, uzuldum aslinda ama bi gulumse de geldi yuzume, bakalim allahla anlasabilicek mi, tabi allah varsa ;). RIFP George Carlin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 HellHound said: ah be abi, uzuldum cidden daha bu sene bir HBO special'i daha yapacakti bi tane yapti zaten, bi tane daha mi olucakti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 George Carlin in cenazesinde pankart acacakmis Bati Baptist Kilisesi mensupleri, cehennemde yaniyor hepiniz doomed sunuz diye. Heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 BUDDY JESUS! Raptor Jesus dan sonra en super bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar