Asgard Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Arkadaslar son 2-3 gündür netten 2 dakikda 1 düşüyorum modem kendini resetliyo gibi aradım adsl yardım hattını bolgenizde sorun yoktur fln dediler,anlamadım neden bole daha once basına gelen varmı? ha bu arada arasıra 2-3 saat kesintisiz nette olabiliyorum sonra zart diye düsüyo:((( modemin markası airties
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Son günlerde bende de ara ara sinyal gidiyor. Tamamen telekomun bk yemeleri.
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Asgard said: Arkadaslar son 2-3 gündür netten 2 dakikda 1 düşüyorum modem kendini resetliyo gibi aradım adsl yardım hattını bolgenizde sorun yoktur fln dediler,anlamadım neden bole daha once basına gelen varmı? ha bu arada arasıra 2-3 saat kesintisiz nette olabiliyorum sonra zart diye düsüyo:((( modemin markası airties Aynısı oldu. Modem adaptörünü kontrol et, akımdan dolayı kendini resetliyor olabilir modem. Aynı sorun bende de vardı, böyle çözdüm.
dory Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 wowda aynı problemi yasadim ben de tt gg.
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 bugün ben aynı sorunu 50 kre yaşadım net bi gidiyor ondan sonra her 1dk bir otomatik kopuyor tekrar
Öne çıkan mesajlar