Asgard Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Arkadaslar son 2-3 gündür netten 2 dakikda 1 düşüyorum modem kendini resetliyo gibi aradım adsl yardım hattını bolgenizde sorun yoktur fln dediler,anlamadım neden bole daha once basına gelen varmı? ha bu arada arasıra 2-3 saat kesintisiz nette olabiliyorum sonra zart diye düsüyo:((( modemin markası airties Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Son günlerde bende de ara ara sinyal gidiyor. Tamamen telekomun bk yemeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 upp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Asgard said: Arkadaslar son 2-3 gündür netten 2 dakikda 1 düşüyorum modem kendini resetliyo gibi aradım adsl yardım hattını bolgenizde sorun yoktur fln dediler,anlamadım neden bole daha once basına gelen varmı? ha bu arada arasıra 2-3 saat kesintisiz nette olabiliyorum sonra zart diye düsüyo:((( modemin markası airties Aynısı oldu. Modem adaptörünü kontrol et, akımdan dolayı kendini resetliyor olabilir modem. Aynı sorun bende de vardı, böyle çözdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 wowda aynı problemi yasadim ben de tt gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 bugün ben aynı sorunu 50 kre yaşadım net bi gidiyor ondan sonra her 1dk bir otomatik kopuyor tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar