Dunedain Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Bir sunum hazırlıyorum yükse çzöünürlüklü capturelar yaptım 1280-960. Fakat Power director 7.0 ultrayla editlediğimde 320-240 gibi acınası bir çözünürlüğe çeviriyor vidyoları var mı bu işi iyi yapan bildiğiniz bir program ? Şimdiden çok teşekkür ederim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Sony Vegas, Adobe Premiere tarzı programlar işini görecektir. HD vvideo edit desteği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Vegası indiriyorum teşekkürler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 sanırım sorun encode ederken kalitenin düşmesi. output formatları indirebilmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Hımm bunla ilgili bir kaynak verebilirmisin acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar