Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heh demin tv ye çıkmışım ama izleyemedim

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
Finallar varken d6 binasının arkasında arklarla konusuyoduk bi herif geldi biz silikon vadisi programı cekimleri yapıyoruz show tvdeki fln dedi
suan tvde zaten o herifti
bizde ii guzel hosgeldiniz fln dedik sonra bi cekim yapıcaz silikon vadisi nedir diye sorucaz sizde su arkadaki vadi diceksiniz falan dedi bende yok kamerayı filmi fln yakarım kafa cok parlıyo dedim
adamda ilginç bi tipin var zaten dikkatimi cekti hemen geldim bende hadi cekelim fln deyince oturduk pat
2 muhabbet fln oldu

kesin cok kötü cıkmışımdır valla ama izleyemedim heh varmı bi imkanı biryerlerde bulabilirmiyim kayıdını bunun?[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
  • Admin
Mesaj tarihi:
hehe ya bende izlemiyodum da adam bize silikon vadisi bıdıbıdı demişti cekim yaptılar sonra giderken arkadaş pardon bu kamera şakası fln deil keklemiyonuz demi dediydi
herifte yok tv için çekim yaptık demişti
doru cıktı hehe
karayip korsanlarını izledim tam film bitti telefonum caldı ark aradı lan tv ye cıktın diye alla alla dedim açtım tv yi ana o herif program fln sonra blaq da ozel mesaj atmış tvde gördüm seni diye

neyse artık ben kaçıyorum buralardan açmaz beni, etilere lailaya reinaya fln akmaya baslıyorum

aksama olmasa bile haftaya pazar kesin magazin haberlerinde cıkarım, ünlü olmakda zor be dostlar :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
  • Admin
Mesaj tarihi:
hehe espritüel eleman :)
bozmayalım dedik :p

şey cok iyi oldu ama adamı hiç tanımıyos biz giderken ark kamera şakası deil demi bu dedi herif yok yok valla tv ye cekim yapıyos dediydi
:p[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Mesaj tarihi:
lol be şemsiyeli collina ününü tüm dünyaya yaydın yane
hangi program bu hala anlamadım yalnız silikonlu vadi nedir ya =)[signature][hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."
(homer simpson)
Mesaj tarihi:
abi o kel kafali sendin dimi? ben dedim ha valla bu paticikjten biriydi diye ama :) bide espri yaptı sana .:p[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
  • Admin
Mesaj tarihi:
gerçi hazırlıksız yakalanmıştım
sınavdan cıktım 5 dk sonra hemen cekimlere gittik felan zor iş bunlar koştur koştur
:))

bilsem cila falan cekerdim ozm ister sony olsun ister sharp felan kalitesini yerim direk yakıyo kafa cekemiyolar hehe[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Mesaj tarihi:
ben de dedim birine benzio bu ama sora dedim bırak ya kel tanıdıın mı var diye..bi de saçları orda mı döktün deyince ahanda dedim :D[signature][hline]Gitar Nubisi
------------
Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki:
burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Mesaj tarihi:
sızı aılece beyenrek ızlıyoruz[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır!

Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden
Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden
KURSUNU YER!!!!!!
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
evet dynaydı zaten programda gördüm hemen icqdan yetiştirdim =). Adam ünlü oldu artık her hafta çıkıyo =P.[signature][hline] Saygılarımla,
Mine Storm , Elf Demirci

Mesaj tarihi:
Ben izledim ehe günde 10 saat bilgisayara bakarım mı ne demişsin o adam da bilgisayarla ilgilenmekten mi döküldü saçların gibi birşey söylemişti galba.[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
  • Yeni Oluştur...