Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Finallar varken d6 binasının arkasında arklarla konusuyoduk bi herif geldi biz silikon vadisi programı cekimleri yapıyoruz show tvdeki fln dedi suan tvde zaten o herifti bizde ii guzel hosgeldiniz fln dedik sonra bi cekim yapıcaz silikon vadisi nedir diye sorucaz sizde su arkadaki vadi diceksiniz falan dedi bende yok kamerayı filmi fln yakarım kafa cok parlıyo dedim adamda ilginç bi tipin var zaten dikkatimi cekti hemen geldim bende hadi cekelim fln deyince oturduk pat 2 muhabbet fln oldu kesin cok kötü cıkmışımdır valla ama izleyemedim heh varmı bi imkanı biryerlerde bulabilirmiyim kayıdını bunun?[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
Apache Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 silikon vadısı neymıs ya ehe onceden soylesen ızlerdım[signature][hline]|apache the taksimetre| OHHHaaA ÇüŞŞ bu kadar ucuza nası satarlar ya..?!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 hehe ya bende izlemiyodum da adam bize silikon vadisi bıdıbıdı demişti cekim yaptılar sonra giderken arkadaş pardon bu kamera şakası fln deil keklemiyonuz demi dediydi herifte yok tv için çekim yaptık demişti doru cıktı hehe karayip korsanlarını izledim tam film bitti telefonum caldı ark aradı lan tv ye cıktın diye alla alla dedim açtım tv yi ana o herif program fln sonra blaq da ozel mesaj atmış tvde gördüm seni diye neyse artık ben kaçıyorum buralardan açmaz beni, etilere lailaya reinaya fln akmaya baslıyorum aksama olmasa bile haftaya pazar kesin magazin haberlerinde cıkarım, ünlü olmakda zor be dostlar :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: DynamicK, 25 January 2004 14:11 tarihinde demiş ki: bende yok kamerayı filmi fln yakarım kafa cok parlıyo dedim guzel demi$sin
kickass Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ben izledim hoş bir program[signature][hline]Be nice or be gone
ivan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ben izliyodum hatta saçları bilgisayarın başındamı döktün diye espiri yapmaya çalıştılar:)[signature][hline]Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia [b](inactive)
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 hehe espritüel eleman :) bozmayalım dedik :p şey cok iyi oldu ama adamı hiç tanımıyos biz giderken ark kamera şakası deil demi bu dedi herif yok yok valla tv ye cekim yapıyos dediydi :p[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
nizsaints Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 bende o erkranda gözümü alan şey ne demiştim belli oldu ne olduğu...[signature][hline]Nixnix RuLaZzZ HiPeRaCtİvS
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ünlü oldum desene :):):):)[signature][hline]Where is Anatolia? icq :147852833 http://www.hades.com.tr.tc [Bu mesaj Hadescik tarafından 25 January 2004 15:15 tarihinde değiştirilmiştir]
jankis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 lol be şemsiyeli collina ününü tüm dünyaya yaydın yane hangi program bu hala anlamadım yalnız silikonlu vadi nedir ya =)[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 aha meşhur paticik ;)[signature][hline]smthng about sx&drt
dieddragon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 dyna bi imza verirmisin :).[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
quamor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 abi o kel kafali sendin dimi? ben dedim ha valla bu paticikjten biriydi diye ama :) bide espri yaptı sana .:p[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
bLaQ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 lol dyna harbi parlattın ama ortalığı :)[signature][hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 gerçi hazırlıksız yakalanmıştım sınavdan cıktım 5 dk sonra hemen cekimlere gittik felan zor iş bunlar koştur koştur :)) bilsem cila falan cekerdim ozm ister sony olsun ister sharp felan kalitesini yerim direk yakıyo kafa cekemiyolar hehe[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: DynamicK, 25 January 2004 14:11 tarihinde demiş ki: silikon vadisi nedir diye sorucaz sizde su arkadaki vadi diceksiniz falan dedi bu ne ya kafa atardım ben :)[signature][hline]a.k.a wicked "Buck" Kill Bill'de demiş ki: My name is Buck, i am here to f*ck Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 www.showtv.net te her programın arşivi var[signature][hline]--------------------- Dw Strong Life Admin ---------------------
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 bende izledim herifte kendi capında espri yapmaya calıstı programda
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 ben de dedim birine benzio bu ama sora dedim bırak ya kel tanıdıın mı var diye..bi de saçları orda mı döktün deyince ahanda dedim :D[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
C0rrUpT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 sızı aılece beyenrek ızlıyoruz[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!!
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 evet dynaydı zaten programda gördüm hemen icqdan yetiştirdim =). Adam ünlü oldu artık her hafta çıkıyo =P.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Ben izledim ehe günde 10 saat bilgisayara bakarım mı ne demişsin o adam da bilgisayarla ilgilenmekten mi döküldü saçların gibi birşey söylemişti galba.[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Öne çıkan mesajlar