ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Selam, Frostmane serverındaki level 70 Tauren Druid'imin içinde bulunduğu hesabı satıyorum. Banka karakteri ve lvl 46 rogue var druid dışında, dolayısıyla sadece druidin özelliklerini yazacağım. Armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostmane&n=Khaldun http://be.imba.hu/?zone=EU&realm=Frostmane&character=Khaldun Feral Gear: T4 - T5 seviyesinde gear Bear form: 16.6k Hp %39 Dodge 407 Defense 30.3k Armor Cat form: 2757 attack power %33 crit chance Cat form / pvp gear: 2571 AP %30 crit chance 220 resillience Resto gear: 1556 bonus heal (+81 heal enchant eksik) 491/170 MP5 Gear upgrade: 7000 honor 1800 arena puanı bulunuyor, S4 geldiğinde bir tane s2, bir tane s4 alma imkanı var. Reputation: Cenarion Expedition - Exalted Shattered Sun Offensive - Exalted Sha'tar - Exalted The Violet Eye - Exalted The Aldor - Revered Mount: %280 Swift Flight Form mevcut Banka: 13 x Epic Gem, 68 x AV 11 x WSG 6 X AB 5 X EOTS markları, Enchanting malzemeleri, 500 gold Professions: First Aid - 375 Skinning - 375 Leatherworking - 375 Aktif olarak MH/BT yapan bir guildde karakter şu anda, PVP serverında ve transfere açık şu anda. Satma sebebi wow'u bırakacak olmam, dolayısıyla takas düşünmüyorum. Account fiyatını sizin teklif etmenizi istiyorum özel mesaj/msnden. Hesapla birlikte wow kutusu falan da verilecektir. Tbc internetten çekildiği için onun cd leri bulunmamakta. Hesap benim üzerime bu arada, onu da ekleyeyim. İstanbul içi tercih sebebi, İstanbul dışı için de bir ayarlama yapılır sanırım. İlgilenenler özel mesajdan ya da msnden ulaşabilirler: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 üzüldüm satmana hayırlı satıslar ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 güncel, aldor exalted :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ben bunu mulgear kerizine sattım bu arada, özel mesaj atmayın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 harbi kerizmiş alan yav bu kadarda olmaz bu acc ye o kadar para mı verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 su anki ederi 700 ytl saygılar dfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar