slickers Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 güzeldi sıcaktı da önce biraz çekindim ama sonra alışıyor insan baya ilerledim de allahtan korunmak için önlemimi almıştım yoksa yanardım kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yaz geldi yani ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ehehehehehehe Deniz hani kız ismi ya hehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 EDIT: üstteki açıklama sonrası, ÖÖÖĞK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 slickers said: güzeldi sıcaktı da önce biraz çekindim ama sonra alışıyor insan baya ilerledim de allahtan korunmak için önlemimi almıştım yoksa yanardım kesin. neyse konumuz bu değil. yüzerken birden elim taş gibi bir hatuna çarptı, özür diledim falan tanışmış olduk. akşam için oteline davet etti beni /fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 deniz aynı zamanda erkek ismi onu napıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 sen onu boşver, topiki açan düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 slickers said: güzeldi sıcaktı da önce biraz çekindim ama sonra alışıyor insan baya ilerledim de allahtan korunmak için önlemimi almıştım yoksa yanardım kesin heheehhh sanki kızla ilişkiye girdim kondom taktım esprisi gibi çok komikkkk!!!!!!'!11111111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 vay be sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 slickers, 2. ye benzer topic açıyorsun. akıllanmadı heralde bünye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar