patiseek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Gazetelere baktım şöyle bir , kimse toki başkanının saçmalamasından bahsetmemiş , konuşmasını aktarmamış. Sanki taraftar drup duruken RTE'te saldırıya geçmiş gibi anlatılıyor her yerde :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 kendilerini nimetten sayıyolar dangalaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Yuhalama zamanında Kanal D nin başka görüntüler sokması, yuhalamayı gizlemeye çalışması falan acınası. Biat etmiş herkes resmen. Demokratik saygısızlıkta iyi kafaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 hahah ben onu görmedim:D demoktarik saygısızlık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Valla yakında protesto edenlerin tez kellesi vurula felan demelerini bekliyorum ben =) Basın zaten eridi gitti, hepsi yancı medya oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 xaty said: toggie said: ıslıklayan adamları kamera ile tespit edip cezalandırmak ayrı bir komedi tabi. öyle bir şey mi var? basketbol finalinde yasandı. bunda da yasanacak muhtemelen. ama butun stadı cezalandıramayacakları icin iclerinden bi duzine secip ayar verip gonderirler muhtemelen. basbakanın yalakalarının acıklamaları da fıkra gibi ya. bu herifler bizim basımızda olamaz, olmamalı. inanmak istemiyorum bu ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 cok guzel oldu, cok da iyi guzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 said: Yarin soyle bir dialog olabilir! E.gunay: "aslinda yuhalanan futbolculardi basbakan degil" Basbakan: "Hayir bendim" http://twitter.com/#!/fulyasybs AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Yeteneksiz'siniz esas... Ne kadar cok hilkat garibesi var su memlekette yahu, adamin biri yilani optu, hem de agzindan... ohaaaaa... kim bu salak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ahahahahaha super ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Haaha toki başkanı ne ayakmış ya, stad açılışına çık kulübe saydır sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 kic yalamanin yeri ve zamani yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 cuneyt ozdemir twitterdan ne yazdı ya, haber7 de yorumlara bakıyorum adama fena sallamışlar, aynı şekilde melihin twitter tayfasındaki elemanlarda bişiler demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 aquila said: Yeteneksiz'siniz esas... Ne kadar cok hilkat garibesi var su memlekette yahu, adamin biri yilani optu, hem de agzindan... ohaaaaa... kim bu salak ya cuneytozdemir in profilde gördüm ayıp olmasın diye linkledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 cuneytozdemir kim peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 özdemir hanedanından birisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 haa 5n1k adammis, gorunce tanidim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 olaylar olmuş ha stadda : ) terk eden edene olmuş stadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 maçlar artık sami yendeymiş, bu kadardı aslantepe, hayrını gördük bırakıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 kasimpasaya devredilmis stad, adi da recep tayyip sultan stadi olarak degistirilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 gene magdur ayagına yatmasalar bari secim oncesi ya. off valla sıkıldım ben bu adamlardan. yalnız birileri cıkıp toki baskanın yaptıgı terbiyesizligi gundeme getirsin. bosuna ıslık calınmadı yani statta. adam resmen isteyerek aggro cekti en basında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ne yaptı toki başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 hakaret etmis bolca kulube, yoneticilere falan. "ali sami yen'in kirası odenmemis de, yoneticiler yetersizmis becerememisler, AMA BİZ YAPTIK!!1" gibisinden seyler soylemis. tam olarak boyle dememis tabi. ıslıklardan anlasılmadı, anlayabilenler yorum yapmıslar sagda solda konusması hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 sigar mi atalay demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 stad akıyo yalnız. çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar