sabonis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 kate beckinsale ablamız galiba bundan sonraki hayatını vampir olarak falan geçiricekmiş http://www.imdb.com/title/tt0338526/ vampir avcısını xmen'ler filmlerindeki wolverine oynamakta. bir de vampir olarak yine kate beckinsale'ı göreceğiz işte. bi de league of extraordinary gentlemen'daki "M" burada kont drakula olarak karşımıza çıkıcak yummy, underworld'ün kalite olarak bir üst kademesini bekliyorum bu filmde. güzel olacak gibi bir his var içimde [signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 15 February 2004 03:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 arayınız , aramaya inaniniz ... gereksiz topic kirliliği yaratmayiniz[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 öeh ne biliyim hiç tahmin etmedim bu filmin daha önce tartışılacağını.[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Ya koskoca hugh jackman (Van Helsing) var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar