LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Bu belgeseli merak ettim :) http://www.lionsgate.com/religulous/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Tahmin ediyorum ki trailerı izleyince aslını izlemiş kadar oluyorsundur. Sinemada para vermem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 klasik Bill Maher, manituya inanmayan herkes icin eglenceli olacaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Malum yerlere düşmüş. Komedi-belgesel gibi bir şey olmuş. Ama inanılmaz güzel, espriler çok kaliteli ve aslında Bill Maher aklından bir senaryo uydurmamış gerçekten belgesel gibi inanan kişilerle konuşmuş ve bu dialoglar kopartıyor resmen. Uzun süredir bu kadar gülmemiştim mutlaka izleyin. "You don't have to pass an IQ test to be in senate though." "Death 2 bill maher lol :)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar