ediz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 arkadaşlar ajanı çektim wc3update ettim buraya kadar herşey sorunsuz yaptım ama oyuna girince battlenete tıkladığımda oyun sandwavese bağlanmıyor.ben oynu crakleyip yüklemiştim acaba ondamı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 burada yazanları yaparsan çalışır[hline]Kings Of Chaos - Tıklayın, dünyayı birlikte yönetelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bump! İşte size hayattan bir warcraft kesiti.. Yaşınız başınız geçio. Now Get a Life... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Julifton said: bump! İşte size hayattan bir warcraft kesiti.. Yaşınız başınız geçio. Now Get a Life... prd ama bundan sana ne? Çok ciddi soruyorum hayatı olsa baba falan olsa yada müdür? seni(sizi) ırgalayan ne? get a life mış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pied Piper Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 o deil de, konuyla alakası bile yok elemanın söylediğinin. bi de gitmiş 2003te açılmış bir threade yazmış işte abuk subuk :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Niye WoW bölümündeyse artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar