ediz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 arkadaşlar ajanı çektim wc3update ettim buraya kadar herşey sorunsuz yaptım ama oyuna girince battlenete tıkladığımda oyun sandwavese bağlanmıyor.ben oynu crakleyip yüklemiştim acaba ondamı oldu
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 burada yazanları yaparsan çalışır[hline]Kings Of Chaos - Tıklayın, dünyayı birlikte yönetelim!
Julifton Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bump! İşte size hayattan bir warcraft kesiti.. Yaşınız başınız geçio. Now Get a Life...
ripe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Julifton said: bump! İşte size hayattan bir warcraft kesiti.. Yaşınız başınız geçio. Now Get a Life... prd ama bundan sana ne? Çok ciddi soruyorum hayatı olsa baba falan olsa yada müdür? seni(sizi) ırgalayan ne? get a life mış
Pied Piper Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 o deil de, konuyla alakası bile yok elemanın söylediğinin. bi de gitmiş 2003te açılmış bir threade yazmış işte abuk subuk :S
Öne çıkan mesajlar