Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Hülen şaka makada olsa soyleme şunnarı huylanıyorum sdkjfhdsf..[signature][hline]The Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 14 February 2004 04:30 tarihinde demiş ki: mino naptın babacım sen :) sabah sabah söylenir mi böyle şeyler hehe.. kafa karıştırdın.. chem.. çok beklersin dememe kalmadan eomer demiş yıh yıh yıh.. Siz beni kaale almayın arkadaşlar. Ben aşkı düşünce bazında yaşayanlardanım. Hayallerin daha saf olduğunu düşündüğüm için bu yolu seçtim. Ayrıca çevremdeki insanların (sözüm paticikten dışarı) yüzeyselliklerini gördükçe iki kere düşünüyorum bu olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Chemical, 14 February 2004 04:37 tarihinde demiş ki: cray cin çarpsın seni emi:) Aman abi yavaş napıyosun sen... =) Beni cin çarparsa sende yanlışlıkla bi gay bara düş emi =) Hangisini seçerdin =)[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// [Bu mesaj CrayTotem tarafından 14 February 2004 04:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 çıkardım bardan:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Chemical, 14 February 2004 04:41 tarihinde demiş ki: çıkardım bardan:) Hasiktir be.![signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// [Bu mesaj CrayTotem tarafından 14 February 2004 04:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 hay allah [Bu mesaj Chemical tarafından 14 February 2004 04:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Chemical, 14 February 2004 04:41 tarihinde demiş ki: Ben o barlara hep gidiyorum zaten çok severim Hehehe =P[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 chem gay bar'a gider çıkar.. ama sen cin çarptığıyla keto gibi kalırsın yıh yıh yıh.. (bknz: barney moloztaş gülüüşü)[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: CrayTotem, 14 February 2004 04:46 tarihinde demiş ki: Chemical çaktırma abi sana top mop diyoruzda o bardayım şuan laptopdan giriyorum hehehe senide bekleriz[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: BonePART, 14 February 2004 04:50 tarihinde demiş ki: asıl olay o ortamda hay hay diyebilmektir kafanı bukucene hay hay diyip geri donup gidersen orda kazanan sendindir her türlü hay hay diosun yani?? bence herkesin ortasında hayhay demek kazandırmaz.. kişiden kişiye göre deişir.. bence daha döt edici bişi gerekir.. hayhay demek kıza koyar mı ki?? ztn sana haha salak senle mi? diyen bi kız bu..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 14 February 2004 04:44 tarihinde demiş ki: ama sen cin çarptığıyla keto gibi kalırsın yıh yıh yıh.. (bknz: barney moloztaş gülüüşü) Sizin için bu kadar kolaymı inanmıyor olabilirsin ama bir insanın korkularıyla alay etmek inancıyla alay etmek hakkını ne kimse size weriyor nede ole bir hakkınız war sadece sana demiyorum yanlıs anlama...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 hayır.. buarada bence ketoyu cin çarpmamıştı.. cin çarpınca spastik mi oluosun yani?? o zmn spastik doğanı da ana rahminde cin çarpmış laf.. cin çarpması bence farklı sonuçlar doğurur bunun da yeri burası deil.. ayrıca cray'den de özür diliyorum bu konuda bu espriyi yaptığım için unuttum bi an için.. haklısın tora.. ayrıca yine topicim sapıcak konusundan =( öms atsaydın keşke..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... [Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 14 February 2004 04:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 14 February 2004 04:55 tarihinde demiş ki: hayır.. buarada bence ketoyu cin çarpmamıştı.. cin çarpınca spastik mi oluosun yani?? o zmn spastik doğanı da ana rahminde cin çarpmış laf.. cin çarpması bence farklı sonuçlar doğurur bunun da yeri burası deil.. ayrıca cray'den de özür diliyorum bu konuda bu espriyi yaptığım için unuttum bi an için.. haklısın tora.. ayrıca yine topicim sapıcak konusundan =( öms atsaydın keşke.. Benim ne ketonun gecmisiyle bilgim war nede cin carpması sonucu ne oldugunu gordum benim soylemek istedigim bir insanın korkusunun yada zaafının uzerine gidilmemesi ve eglence konusu yapılmamasıdır... Anlayıslı davrandıgın için kendi adıma tesekkur ederim ve takdir ettim seni :tebrikz: ;)[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: BonePART, 14 February 2004 04:50 tarihinde demiş ki: asıl olay o ortamda hay hay diyebilmektir kafanı bukucene hay hay diyip geri donup gidersen orda kazanan sendindir Bak o lafı duyduktan sonra bi züküp sonra hay hay desen fenamı olur =)[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 gyy!! hatta ritmi hay hay'la tuttursan :D[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Lan verin bi asma kilit kitliycem topic hi bak haa... Kitkerim bak :D[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: EomerMcEwan, 14 February 2004 05:08 tarihinde demiş ki: Lan verin bi asma kilit kitliycem topic hi bak haa... Kitkerim bak :D bu gidişle gündüzcüler bu topice bişi yazamicak ztn :) hep böle sapıo benim topicler bende mi cenabetlik yaf.. *kara kara düşünür*[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Zaten ben size söyliyim konu kitlenicek altındada şu yazıcak... CrayTotem sapığın teki olduğu we konu sapıttığı için kitlendi...[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: CrayTotem, 14 February 2004 05:13 tarihinde demiş ki: Zaten ben size söyliyim konu kitlenicek altındada şu yazıcak... CrayTotem sapığın teki olduğu we konu sapıttığı için kitlendi... lol[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Bone 'a katılıyorum. hatun egosunu tatmin edio, sonra sende laf yedim içimde kalmasın, bende bunu göt edicem diye başka bir ego tatmini durumuna giriyosun.. bi de aslında kıza ne hissettiğine bağlı..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Cray sende ne cevherler varmış olm ehah laflarını not alıyorum bi gün bu duruma düşersem direk Cray Totem mode on yapıcam =D.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 1)Ben zaten sana şaka yapmıştım sana kim bakar be deyip giderim. 2)Hiç uğraşamam sen bilirsin deyip oradan uzaklaşırım,o sen bilirsin lafı genelde öyle bir durumda kıza koyar. Bu arada Bone +1.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Baggio 09 February 2004 22:27 tarihinde demiş ki; Ne zaman expert oldun hoca başımıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Böyle durumlar için bir adet Plasma Rifle fln ii gider herhalde :P Alla alla bu aralar nostalji yapayım diyip çok mu Fallout oynuyorum ne. Geyik bi yana bonepart'ın dediği gibi hay hay demek önemli önce. Haa, insan bazen sinirini kaybedip dokundurabilir o da o andaki duruma göre değişir şimdiden konuşmamak lazım :)[signature][hline]People should know when they're conquered Quintus - Roman General Gladitor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: BonePART, 14 February 2004 04:50 tarihinde demiş ki: asıl olay o ortamda hay hay diyebilmektir kafanı bukucene hay hay diyip geri donup gidersen orda kazanan sendindir +1 ... Bir dahada sallamassın kızı herkes kendi yoluna.Başka kızlarla takılıp kızı kıskandırma yoluna gidebilirsin ve buda kızı içinden çok köpürtür.Özellikle güzel kızlarla birlikte arkadaş olursan o zaman iyi birde senin arkadaş çevren iyiyse onların kanına girip kızın yüzüne bile bakmamalarını sağlarsan kız yanlız kalır gelir ayaklarına kapanır nihahaha yaşasın bilimi kötü amaçlara kullanma :hrr:[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO [Bu mesaj FRP_Master tarafından 14 February 2004 11:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Zegna, 14 February 2004 11:27 tarihinde demiş ki: Kesin cvp alıcagına hemen hemen emin olmadan bi kiza acilmak ters gelıyor bana ;) Bende bunu yazıcaktm şimdi... Ama zegna'nın bi kız tarafından beyenilmemesi pek olanaklı gibi gözükmüo .. :)[signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar