Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reddedilseniz cvbınız ne olur??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
CrayTotem, 14 February 2004 04:12 tarihinde demiş ki:
Olduda bir gün bu duruma geldiniz we aklınıza ben geldim..Lafımı söylemeden önce tokat,yumruk tehlikelerine karşıda 1 metre uzakten söylemeye dikkat edin mesuliyet kabul etmiyoruz...
:) doru valla mümkündür . topluluk önünde bia nşaşkınlıktan donar ama o anda kaçılabilir :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Mino, 14 February 2004 04:13 tarihinde demiş ki:
*!arada "bari gerçekten aşık olsam da en azından reddedilsem" diye düşünür.*
aklını peynir ekmeklemi yedin :) . aşk acısı dayanılmaz olur :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bnce de peynir ekmekle yemiş :)
aşkını anlatıp da reddedilmek iirenç bişi.. dayanılmaz yani ehehe.. yaşanmamasını dilerim..
öyle diyen bi kızı dövsen de kimse bişi demez..
kıza ters ve beklenmedik bi cvp verip dumura uğratmak iyidir.. kaçmak içn veya bir sonraki hamlenizi düşünmek için zaman kazanırsınız. (bknz: cem yılmaz, dolapta yattığınız kadının kocası tarafından yakalandığınızda yapabilecekleriniz: abi kapattık deyip dumura uğratıp kaçmak vs. vs..)[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Mesaj tarihi:
said:
Xaer_Aloneheart, 14 February 2004 04:11 tarihinde demiş ki:
kız- kim o kobra?!?!?
cray- bi arkadaşım senle tanışmak istiomuş merak etmiş gel bka burda yaşıo
kız-imdaaaK!

EDİT : Topic silinmesin diye yaptım.. =P
[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız.
Mix Online Gaming Community
www.mix.gen.tr
Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem)

///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü///

[Bu mesaj CrayTotem tarafından 14 February 2004 04:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
o kadar sevip de sonra (olursa) aşk acısını tadacağım bir aşk başıma gelmedi ki daha.

İki kişiden hoşlandım. İkisini de gözümde çok büyüttüm. Sonra aşkı çok idealize ettiğim için aşık olmam çok zorlaştı. O hesap işte
Mesaj tarihi:
Ya tekrar edicem ben ne sapığım nede öküzüm...
Ama ben güzel we saf duygularımla kıza açılmışım we kız bana o lafı söylemiş...O zaman öküzde olurum sapıkta.![signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız.
www.mix.gen.tr

Mesaj tarihi:
Cray olm kapattıracan topiki :)
Yavaş yavaş hızını alamadın coştun gene :)
Besmele çek bi şöle silkin kendine gel :)
Geldiler sana gene... :)[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda...
Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler...
Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan...
Ben sizin BaBaNıZıM...
Mesaj tarihi:
hehe bone olayı açıklamış.. süper bi şarkı.. anaokulunda hocalar hep ali desidero diye dalga geçerdi benle.. ismim ali çok sinirlenirdim.. bıkmıştım.. ama herkesin ortasında böyle derse bone yine hayhay mı?[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Mesaj tarihi:
Asla reddedilmem
Çünkü asla çıkma teklifi etmem:)
o etsin[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor
Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz!
Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...

Mesaj tarihi:
said:
CrayTotem, 14 February 2004 04:20 tarihinde demiş ki:
Ya tekrar edicem ben ne sapığım nede öküzüm...
Ama ben güzel we saf duygularımla kıza açılmışım we kız bana o lafı söylemiş...O zaman öküzde olurum sapıkta.!

Ama aşka ego girdiği zaman harbiden sönüyor o da bir gerçek.

Ben duyguların karşılıklı yaşandığı yerde laflara bile gerek olmadığını düşünüyorum. Ne bileyim bakışlar falan...

Neyse abi ben susayım. Teoride pratikte farklı şeyler tabi.

*!hayallere daha beter dalar. derinlik şarhoşluğu geçirir*

[Bu mesaj Mino tarafından 14 February 2004 04:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
1. İyi bakalım sen git baskasınınkini yala...
2. Ulan oros... dun sen bana cıkma teklifi ettin sonra bana yalvardın arklarımın yanında da sen bana et die havam olsun dedin...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 14 February 2004 04:24 tarihinde demiş ki:
Asla reddedilmem
o etsin

Hmmmm...Chemical hasılat kaç 1 kızmı 2 kızmı =P[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız.
www.mix.gen.tr

Mesaj tarihi:
mino naptın babacım sen :)
sabah sabah söylenir mi böyle şeyler hehe.. kafa karıştırdın..

chem.. çok beklersin dememe kalmadan eomer demiş yıh yıh yıh..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Mesaj tarihi:
said:
_Tora_, 14 February 2004 04:28 tarihinde demiş ki:
2. Ulan oros... dun sen bana cıkma teklifi ettin sonra bana yalvardın arklarımın yanında da sen bana et die havam olsun dedin...

küfür kısmını kaldırırsak gayet mor edici bi cvp. :)
bu küfürü edersen mekandaki erkeklerden alkış kızlardan tiksinti görürsün :) herkeisn desteğini alman lazım hehe[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Mesaj tarihi:
hiç işim olmaz kız felan[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor

Mesaj tarihi:
said:
CrayTotem, 14 February 2004 04:29 tarihinde demiş ki:
said:
Chemical, 14 February 2004 04:24 tarihinde demiş ki:
Asla reddedilmem
o etsin

Hmmmm...Chemical hasılat kaç 1 kızmı 2 kızmı =P

Cok iyimsersin :P[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
Mesaj tarihi:
said:
Xaer_Aloneheart, 14 February 2004 04:31 tarihinde demiş ki:
said:
_Tora_, 14 February 2004 04:28 tarihinde demiş ki:
2. Ulan oros... dun sen bana cıkma teklifi ettin sonra bana yalvardın arklarımın yanında da sen bana et die havam olsun dedin...

küfür kısmını kaldırırsak gayet mor edici bi cvp. :)
bu küfürü edersen mekandaki erkeklerden alkış kızlardan tiksinti görürsün :) herkeisn desteğini alman lazım hehe

Durun şunu bi Cray sitili ile değiştirelim...

2- Dün sen bana cıkma teklifi ettin sonra bana yalvardın arklarımın yanında da sen bana et die havam olsun sana 1 kere vericem dedin... Şimdi artık vericen yada ben alıcam...[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız.
www.mix.gen.tr

Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 14 February 2004 04:32 tarihinde demiş ki:
hiç işim olmaz kız felan

olmadı bu :)
çok şüphe çekti bu yıh yıh yıh

cray süper çevirmişsin kızı yine dumura uğrattın :D [signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm

[Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 14 February 2004 04:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Xaer dogru diosun orayı kaldıralım :)[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 14 February 2004 04:32 tarihinde demiş ki:
hiç işim olmaz kız felan çünkü erkekler ilgimi çekiyo

Ya gece gece sapıttım galiba =)
Edit : Erkek kısmını ben ekledim şaka olsun diye aman arkadaş güme gitmesin..[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız.
www.mix.gen.tr

[Bu mesaj CrayTotem tarafından 14 February 2004 04:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hiç işim olmaz kız felan
yalnızım ben
topda diilim:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor

Mesaj tarihi:
cray cin çarpmasın seni emi:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor

[Bu mesaj Chemical tarafından 14 February 2004 04:43 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...