elaidi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 şimdi iki tane duurm var.. ilki ikiniz yanlızken oluşuo.. kız gayet düzgn bi kız gibi gözüküo yani düzgün tanımışsınız arkadaşsınız.. kıza gidiosunuz böle böle ben senden hoşlanıorum diosunuz benimle çıkar mısın'a getiriosunuz lafı.. kız normalde çok düzgün gözükse de ego tatminine çok meraklı olan bi yengeymiş.. size "hahah ne salaksın ya.. senle mi çıkıcam" dio ikinci durum aynısı oluo yine aynı teklif aynı cvp aynı kız ama sefer herkes görüo duyuo.. tepkileirniz ne olurdu??[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 1. de çıkmassan çıkma çok umrumdaydı sanki der giderm bi laf daha ederse gene bi şey derim :) 2. de centilmen davranırım pek bişey demem . ama diyeceğim şeyde şu olur "benim salak olduğumu düşünebilirsin bu senin sorunun ama bu laflarla sadece kendi zeka düzeyini kanıtlarsın" bunlada kızı herkesin içinde mosmor bırakır giderim bir daha cevap verirse bişey demem çünkü zaten mosmor olmuştu . herkesin içinde beni vuran kendini vurmuş demektir :) ( cevaplarım kişiye göre değişkenlik gösterir . şimdilik bu tarife bu cevap :) )[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 14 February 2004 03:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: zgrw, 14 February 2004 03:52 tarihinde demiş ki: 1. de çıkmassan çıkma çok umrumdaydı sanki der giderm bi laf daha ederse gene bi şey derim :) bu olmadı :) yani bilmem çıkmassan çıkma çok umrumdaydı büyük bozgunun sallamıorum seni tribinde lafa dökülmesidir :) bence yani.. ama saydırmak insanı rahatlatır.. haklısın[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 1- Saol be... 2. de ise durum biraz farklı madem herkezin içinde beni rezil etti cewabıda tabiki ağır olmalı... 2- Hadi beeee..Bende seni zükerim diye çıkıcaktım ztn olmadı artık napalım..Herkeze vermişin ben aç kalıcam anlaşılan...[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: CrayTotem, 14 February 2004 03:56 tarihinde demiş ki: 2- Hadi beeee..Bende seni zükerim diye çıkıcaktım ztn olmadı artık napalım..Herkeze vermişin ben aç kalıcam anlaşılan... bunu duyan bir kızın yüzünü görmek isterdim :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: CrayTotem, 14 February 2004 03:56 tarihinde demiş ki: 2- Hadi beeee..Bende seni zükerim diye çıkıcaktım ztn olmadı artık napalım..Herkeze vermişin ben aç kalıcam anlaşılan... ilahsın GYY! inanılmaz bi laf kızın suratını görmek isterim :D[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 14 February 2004 03:55 tarihinde demiş ki: said: zgrw, 14 February 2004 03:52 tarihinde demiş ki: 1. de çıkmassan çıkma çok umrumdaydı sanki der giderm bi laf daha ederse gene bi şey derim :) bu olmadı :) yani bilmem çıkmassan çıkma çok umrumdaydı büyük bozgunun sallamıorum seni tribinde lafa dökülmesidir :) bence yani.. ama saydırmak insanı rahatlatır.. haklısın 1.de diyecek pek bişey bulamam nasılsa sevmişin bir kere ama rahtlamak için derim . 2. de ise aşk nerdeyse biter benim için . beni sırtımdan vuran birini sevemem aslında severim ama o anda gözüm dönmüştür bir kere ağzımı tutamam :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 iki durumda da "kendini tatmin etmek icin cok daha degisik ve zahmetsiz yollar var" de uzerinde kalemimsi bir esya varsa kendisine ver mekandan sakin sakin ayril hehe ama baskalarinin onunde yapilinca "hayvan, terbiyesiz" gibi ithamlara maruz kalabilirsin...[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy [Bu mesaj HellHound tarafından 14 February 2004 04:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 =) Yada şöyle olabilir... 1-iyi sittir git o zaman... 2- Ben kimi zükücem şimdi üzüldüm işte..[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 HellHound ; başkalarının önünde o şekle düşmemek için kızı rezil etcen 2 yol var ya bozacan yada sen bilrsin diyip kızı yalnız bırakıcan ve etraftakilerin sana acımasını sağlıyacan ( duygu sömürüsünüde hiç sevemem ya neyse .... )[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 14 February 2004 04:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: HellHound, 14 February 2004 03:59 tarihinde demiş ki: iki durumda da "kendini tatmin etmek icin cok daha degisik ve zahmetsiz yollar var" de uzerinde kalemimsi bir esya varsa kendisine ver mekandan sakin sakin ayril hehe ama baskalarinin onunde yapilinca "hayvan, terbiyesiz" gibi ithamlara maruz kalabilirsin... *!Kalemini çıkartır ve kıza verir* 2- Al o zaman idare et incesini sen istedin kalını başkasına kaldı artık...[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 1- nayır bu sen olamazsın :( 2- Ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim Beslenme çantamdaki peynir kokusu idi babam... :([signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 cray'i reddedenin vay haline adam çok yaratıcı çıktı :)[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: CrayTotem, 14 February 2004 04:02 tarihinde demiş ki: 2- Al o zaman idare et incesini sen istedin kalını başkasına kaldı artık... sana salaksın diyecek bir kızın ben böyle hoş bir şekilde içine mecaz katılmış bir cümleyi anlayabileceğini sanmıyorum .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: EomerMcEwan, 14 February 2004 04:03 tarihinde demiş ki: 1- nayır bu sen olamazsın :( 2- Ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim Beslenme çantamdaki peynir kokusu idi babam... :( Ben sana söyliyim senden popstar olmaz.. Çoğu kız o 2. söylediğini anlamaz.... Sen en iyisi benim taktiği kullan nasılsa kız sana hayır demiş artık oturt kalsın yerinde...[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 teke tek'ken loş ve boş biyere çekip işi halletmek hıncını almak da çok ayıca olsa da bi yöntemdir :)[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 yok craytotem oyle "aha bunu sok" falan gibi direk okuzluk yap demedim, ordaki alayin sebebi cinsel degil normal bir teklife bu tip anormal bir cevap vererek egosunu tatmin edeni indirme amacli... ha inmeyebilir ayni sarcasmla cevabi yapistiracak zekaya sahip olur falan ona da hazirlikli olacaksin[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy [mental note: mesajin hitap ettigi sahsin nicki yanlis okunup ayip edilmeyecek] [Bu mesaj HellHound tarafından 14 February 2004 04:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: CrayTotem, 14 February 2004 04:05 tarihinde demiş ki: said: EomerMcEwan, 14 February 2004 04:03 tarihinde demiş ki: 1- nayır bu sen olamazsın :( 2- Ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim Beslenme çantamdaki peynir kokusu idi babam... :( Ben sana söyliyim senden popstar olmaz.. Çoğu kız o 2. söylediğini anlamaz.... Sen en iyisi benim taktiği kullan nasılsa kız sana hayır demiş artık oturt kalsın yerinde... daha önce dediğim gibi her kıza başka laf söylenir çünkü hepsi anlamaz mesela benim sevdiğim kız beni buna benzer bir şekilde reddetseydi ( kişilik olarak bu laf demiyeceğinden eminim ) ona şiir gibi çok hoş bir cümleyle veda ederdim . ( buna hiç fırsatım olmadı çünkü ben 1.5 yıl açılamayacak kadar budalayım ) .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 14 February 2004 04:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 14 February 2004 04:07 tarihinde demiş ki: teke tek'ken loş ve boş biyere çekip işi halletmek hıncını almak da çok ayıca olsa da bi yöntemdir :) ''Yaaa üzüldüm..Sen gelsene 5 dakka benle şöle bi yüriyelim seni kobra diye biriyle tanıştırıcam''[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: zgrw, 14 February 2004 04:08 tarihinde demiş ki: bide her kıza başka laf söylenir çünkü hepsi anlamaz mesela benim sevdiğim kız beni buna benzer bir şekilde reddetseydi ( kişilik olarak bu laf demiyeceğinden eminim ) ona şiir gibi çok hoş bir cümleyle veda ederdim . ( buna hiç fırsatım olmadı çünkü ben 1.5 yıl açılamayacak kadar budalayım ) . hiç bekleme bence.. direk git açıkla.. bi kaybın olmas..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Lisede olsa cevabım ikisinede "Nediyon lan sen" olurdu :) Ama şu anda bi cevap verecegimi sanmıyorum... Yani öle bi durumu hayal edemiyorum :) 7 senedir bir kız arkadaşım var :) ve bi senedir nişanlıyız :) Valla böle bi durumla karşılaşma ihtimali olanlar bu forumu takip etsin saglam şeyler çıkar buradan :D[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 14 February 2004 04:09 tarihinde demiş ki: hiç bekleme bence.. direk git açıkla.. bi kaybın olmas.. çok samimi arkadaşız onu kırmaya kıyamıyorum yanlış bişey söyleyip . hem reddederse üzülürüm böyle daha iyi arkadaş olarak kalmak .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 kız- kim o kobra?!?!? cray- bi arkadaşım senle tanışmak istiomuş merak etmiş gel bka burda yaşıo kız-imdaaaK![signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Ya şimdi arkadaşlar ben öküz falan değilim... Ama kız kaşınıyo yani öle cewapmı olur... Yani biri öle derse her lafı haketmiştir ne biliyim... Olduda bir gün bu duruma geldiniz we aklınıza ben geldim..Lafımı söylemeden önce tokat,yumruk tehlikelerine karşıda 1 metre uzakten söylemeye dikkat edin mesuliyet kabul etmiyoruz...[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Bence de açıl. En azından herşey çözüme kavuşur... *!arada "bari gerçekten aşık olsam da en azından reddedilsem" diye düşünür.* *!yine hayallere dalar* [Bu mesaj Mino tarafından 14 February 2004 04:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar