Cantona Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Draft Tarihi: 24 Haziran 2008 İlk Tur: #1 - Chicago Bulls #2 - Miami Heat #3 - Minnesota Timberwolves #4 - Seattle Supersonic #5 - Memphis Grizzlies #6 - New York Knicks #7 - LA Clippers Clippers #8 - Milwaukee Bucks #9 - Charlotte Bobcats #10 - New Jersey Nets #11 - Indiana Pacers #12 - Sacramento Kings #13 - Portland Trailblazers #14 - Golden State Warriors #15 - Phoenix Suns (Atlanta'dan) #16 - Philadelphia 76ers #17 - Toronto Raptors #18 - Washington Wizards #19 - Cleveland Cavaliers #20 - Denver Nuggets #21 - New Jersey Nets (Dallas'tan) #22 - Orlando Magic #23 - Utah Jazz #24 - Seattle Supersonics (Phoenix'ten) #25 - Houston Rockets #26 - San Antonio Spurs #27 - New Orleans Hornets #28 - Memphis Grizzlies #29 - Detroit Pistons #30 - Boston Celtics
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 oj mayo hangi takıma gidicek çok merak ediorm. favori hareketim 5'e 1 hücum etmek die açıklaması war. :D
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 takas mevzuları lakers 35te bide 58de secicek
toggie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 bu sıralama neye gore belirleniyodu, tam olarak acıklamasını yapabilecek biri var mı?
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 doğru olmayabilir de.. 1000 tane top oluyor. nbade o sezon en kötü takımdan en iyi takıma çoktan aza top sayısı dağıtıyorlar. yani atıyorum 50 top ise miami, boston 5 top gibi. daha sonra kura ile belirliyor. chicago'nun 1.olma şansı %1,7 idi ama şans yüzlerine güldü. :)
toggie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 hmm evet chicago haricinde hep en rezil takımlar baslarda. ama bu liste ne zaman belirleniyor ki? yani takaslarda falan draft hakkını kullananlar oluyor. sezon bitmeden once belli oluyor demektir bu da.
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 yok ole deil o takaslarla werirlerken haklarını kimse bilmio hangi takım nerden seçicek.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 ee bilmeden neden draft hakkını alsınlar ki o zaman, oyuncuya karsılık?
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 gençleştirme yada takası karşılaması için
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ne alaka abicim bu adamların zaten draft hakkı olmayacak mı yine genclestirirler eger takaslarda draft hakkı veriliyorsa, sıralamadaki yeri de biliniyor olması gerek. tam olarak olmasa da asagı yukarı kacıncı sıradan draft edeceklerini biliyolardır herelde.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 bulls beasleyi alir direk o zaman heheh
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Cap sorunu var Toggie. Oyle kafana gore adam toplayamiyorsun.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 anlatamadım derdimi. biraz karısık bi konu bu draft sıralaması, kimse tam olarak nasıl olustugunu bilmiyor benim aklımda da soru isaretleri var. simdi eger takaslarda draft hakkı da karsılık olarak kullanılıyorsa, o draft hakkının bir degeri olması lazım. yani a takımı b takımına oyuncu verirken karsılıgında draft hakkı alıyorsa, bu demektir ki b takımının gelecek sezon drafttaki sıralaması a takımının sıralamasından iyi ve yaklasık olarak yeri belli. top sayısı olayı mantıklı mesela, üstte yazan. neyse ayrıntılı bi olay bu, baya kurcalamak lazım herseyi ogrenmek icin.
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Draft haklarini degistokus etmiyorlar. Hakkini aliyorlar.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 her takımın draft hakkı yok mu yani? o zaman degisir is tabi :)
Larva Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Her takımın draft hakkı var tabi ama bu sıralama söyle belirleniyor. Ufak hatalar olabilir ama bildiğim kadarıyla: Sezon bittikten sonra playoff göremeyen 14 takım için sezon içindeki galibiyet yüzdesi sıralamasına ters olarak 1000 top dağıtılyor en az galibiyet alana 250 top 2. ye 100 falan rakamları tam bilmiyorum 14. sıradaki 3 toptu galiba. Ardından sırayla takımlar belirleniyor ama en kötü 3 takım için her ihtimale karşı koruma hakları var mesela 250 topu olmasına rağmen ilk 3ü başkasına kaptırdıysa 4. oluyor otomatik aynı şekilde 2. kötü takım en fazla 5. sırada 3. en fazla 6. sırada oluyor. Sadece en kötü 3 takım için geçerli bu kural. Bu 14 takımın ardından playoff gören 16 takım galibiyet yüzdesine ters bir şekilde sıralanıyorlar. İlk 30 sırayla aynı şekilde 30-60 arasıda belli oluyor her takımın 2 draft hakkı var. Takımlar draft haklarını istedikleri gibi takaslara dahil edebiliyorlar gelecek sene için draft haklarını şu anda bir takasta kullanabilirler mesela. Lebronla Carmelonun olduğu sene memphis draft hakkını bir önceki sene detroite vermişti ama playoff göremediler 12. sırada kuraya girdiler ama 2. sırayı kaptılar. Ama draft hakkını verdikleri için detroit 2. sıradan darko miliçiç i seçti.
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 @Larva Gayet açıklayacı olmuş. Bende yarım yamalak biliyormuşum. Öğrenmiş oldum. :)
cemad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 burdan neyi anlıyoruz? grizzlies hiç bir zaman akıllanmıyormuş :) nerden bulduysam da tuttuysam şu takımı :D
Cantona Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 hatırlatma yapayım unutanlar için. draft bu gece saat tsi 3de.
Heimdall Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 nba tv yayın akışında 2de diyo. emin misin 3te olduğundan?
Cantona Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ben burdan bakıp söyledim: http://www.nbadraft.net/
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Bu sene başta açıklanan mock draftlar ile şu an ki tahminler arasında dağlar kadar fark var hiç böyle olmamıştı açıkçası basın iyi karıştırdı ortalığı.İlk 2 sıradan Rose ve Beasley'in seçilmesi dışında her sonuca açık,ama Brook Lopez Kevin Love gibi isimler bu ikilinin hemen ardındayken OJ Majo daha tepelerde tahmin edilmeye başlandı. Bu sene NCAA'de bu başa oynayan oyuncuların ulusal kanallarda yayınlanan maçlarını izleme şansı bulabildim ve ben derim ki Dj Augustin,Kevin Love ve Brandon Rush ilk 10'ın dışından seçilirse ki gayet olası bu medyanın şişirmeleri sayesinde falan olacak. OJ Mayo'yu beğenmiyorum fazla,JJ Reddick davalarına dönebilir o adamın akibeti zaten bu draftin süper ikilisi dışında pek al-kullan-kafadanplayoff'a gir oyuncusu yok.Ama bir DJ Augustin de ısrar ederse seçen takım NBA taş gibi bir pg kazanır.
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ilk 2 sırada tahmin edildiği gibi rose ve beasley seçildi. bizden de ömer aşık 36.sırada portland tarafından, semih erden de 60.sırada boston tarafından seçildi. portland ömer'i gelecek yıllardaki 3 2.tur draft hakkı karşılığında chicago'ya gönderdi. tüm draft listesi : http://sports.espn.go.com/nbadraft/draft/tracker/round?draftyear=2008
Öne çıkan mesajlar