Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da gece kulubu

mADmaXimus

Öne çıkan mesajlar

OVERALL var Güvenlik Cad 97 Numara'da..

Ama öyle amerikanyalardaki gibi bi yer değil fakat güzeldir.

İf Performance Hall var, bi zamanlar Korax'ın bas çaldığı mekan..

Sonraa,

Dib Sahne var, yeni açıldı Tunalı'da övüyorlar ama daha gitmedim,
Tunali Hilmi'de 48 Numara.

Valla başkaaa.. Aklıma gelmiyor var olm bi dünya..

ümitköy'de de bilmediğim çok yer var, anlatıyorlar da gitmedim bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

the north shield, overall, smood, mayday, margherita, manhattan, newcastle, if, salata, murphys, kırmızı aklıma gelen isimler daha ister misin? :) bold ile olanlarda rezervasyon yapabiliyorsun hatırladığım kadarıyla ama diğerlerinde oluyor mu bilmiyorum. zaten kategoriye sokmadım şu rock çalıyor şunda loca var diye. aklıma gelenleri yazdım.
Sosyal ağlarda paylaş

salata mesa ve gop gayet başarılı türkçe müzik istiyosan.if performance salı cuma cumartesileri baya bi başarılı(bide pazartesi,ama seni açmaz bizim havalar :D) onun dışında mayday vardı çayyolunda ivy ile,geçen sene çok iyiydi,busenede açtılarsa güzeldir diye düşünüyorum.pek başka aklıma gelen yerde kalmadı heryeri meyhane yaptılar zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Salata'lar iyidir. Nenehatunda var, çayyolunda var...

Eski GOP salatanın yerine de Satsuma açıldı, orası da küçük falan ama seveni çok nedense. RnB ağırlıklı takılıyo genelde.

Dablyu açıldı gene çayyolu minasera da, en yeni mekan bu olsa gerek. Dekorasyon müzik falan çok güzel de hizmet pek bi kötü. Genede sarhoşken ne hizmeti ben anlamam diyosanız gidin görün.

Nyx var arjantinin başında ivy nin terası, yazın güzeldir.

Mischa da iyidir filistin de.

Gene filistinde mischa nın biraz aşşağısında Mia Dea Lounge var. Fazla hareket istemem derseniz güzel.

Hilton otelin içinde bi de Murphy's dance bar var.

Bunlar ankaranın gidebileceğin en nezih (ve kazık) gece eğlence yerleri...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...