mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Malum karsisina AKP genel merkezi insa edildigi icin Laila kapandi. Simdi bana tavsiye lazim Ankara'da gidilebilecek bir gece kulubu icin. Onceden rezervasyon yapabilecegimiz bir yer olmasi lazim, locasi varsa tadindan yenmez. Simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 :( Ankara'ya kafam girsin yok dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 salata filan diyolar da salata club mı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 OVERALL var Güvenlik Cad 97 Numara'da.. Ama öyle amerikanyalardaki gibi bi yer değil fakat güzeldir. İf Performance Hall var, bi zamanlar Korax'ın bas çaldığı mekan.. Sonraa, Dib Sahne var, yeni açıldı Tunalı'da övüyorlar ama daha gitmedim, Tunali Hilmi'de 48 Numara. Valla başkaaa.. Aklıma gelmiyor var olm bi dünya.. ümitköy'de de bilmediğim çok yer var, anlatıyorlar da gitmedim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Hatta... Dib Sahne : http://www.hangibar.com/bars/BarInfo.asp?BarID=B472249520080418 Overall : http://www.hangibar.com/bars/barinfo.asp?barid=B603086620041222 İf Perfermance Hall : http://www.hangibar.com/bars/barinfo.asp?barid=B298250620031206 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mischa yok muydu ankara da ya oraya gitmiştim galiba gittiğimde güzeldi gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 var var. Filistin'de. Ama orası bi acık bi kapalı daa çözemedim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 the north shield, overall, smood, mayday, margherita, manhattan, newcastle, if, salata, murphys, kırmızı aklıma gelen isimler daha ister misin? :) bold ile olanlarda rezervasyon yapabiliyorsun hatırladığım kadarıyla ama diğerlerinde oluyor mu bilmiyorum. zaten kategoriye sokmadım şu rock çalıyor şunda loca var diye. aklıma gelenleri yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 salata mesa ve gop gayet başarılı türkçe müzik istiyosan.if performance salı cuma cumartesileri baya bi başarılı(bide pazartesi,ama seni açmaz bizim havalar :D) onun dışında mayday vardı çayyolunda ivy ile,geçen sene çok iyiydi,busenede açtılarsa güzeldir diye düşünüyorum.pek başka aklıma gelen yerde kalmadı heryeri meyhane yaptılar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yardimlar icin tesekkurler arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ayrıca çayyolu park caddesinde mantar gibi mekan açıldı, gelip uğramanı tavsiye ederim hafta sonu özellikle spor arabadan geçilmiyor. ankara'nın sosyetesi orda dfdfgsd. evet orda oturuyorum. (reklamı basarım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 abi dogumgunumu kutlucam iste ben o yuzden mekan ariyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 nenehatun caddesinde city voice var bide.bizamanlar orda caliyodum,turkiyeye geldigimde 2 hafta calistim falan hatta,hala kaliteli duzgun bi mekan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necrodmus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 dablyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Manhattan, tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 mişa (mischa ?) diye bir yere gitmiştik lise balosundan sonra, tunalı civarındaydı sanırım. edit : ha prd yazılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Nada var. isim değiştirdi sanırım. ora da iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Salata'lar iyidir. Nenehatunda var, çayyolunda var... Eski GOP salatanın yerine de Satsuma açıldı, orası da küçük falan ama seveni çok nedense. RnB ağırlıklı takılıyo genelde. Dablyu açıldı gene çayyolu minasera da, en yeni mekan bu olsa gerek. Dekorasyon müzik falan çok güzel de hizmet pek bi kötü. Genede sarhoşken ne hizmeti ben anlamam diyosanız gidin görün. Nyx var arjantinin başında ivy nin terası, yazın güzeldir. Mischa da iyidir filistin de. Gene filistinde mischa nın biraz aşşağısında Mia Dea Lounge var. Fazla hareket istemem derseniz güzel. Hilton otelin içinde bi de Murphy's dance bar var. Bunlar ankaranın gidebileceğin en nezih (ve kazık) gece eğlence yerleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 çayyolu imba oldu mekan konusunda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 eet sorma hergün gece kafayı bulup,arabalarıyla tansaş-ışıklar arasında yarış yapan gençlerden gına geldi.nezih çayyolumuzu geri istiyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ahahha onlar aynı tipler lan bi tane honda civic var hatta siyah. bi tane peugeot 207 vardı kırmızı beyaz şeritli falan. her gece yarışan tipler. eğlence anlayışı saks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleazy mind Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ne gece kulübü ya ankarada. saat 10dan sonra yemek bulamıyosun eğlenicek yer mi bulcan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 oldu mu şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleazy mind Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 rock barlara takılın barkoda yolcuya falan. öbür taraflarda hep tikiler takılıyo. böle akşam barın içinde güneş gözlüğüyle oturuyolar çok seksi oluyolar. sonra bi kalkıyolar benim yarım kadarlar sıfır olan karizmaları eksiye iniyo direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 evet hatta sakarya/ssk işhanı ankaranın en kral mekanlarının bulunduğu yer zaten(bi zamanlar) O güneş gözlüğü ile rock barlara ve ankara oyun havaları dolu barlara giren tipler hiç yok oralarda. abi ne yolcusu ne barkodu ya,şaka yani baya bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar