Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbul'da olası deprem

elle_iphe

Öne çıkan mesajlar

İSTANBUL TAM 90 SANİYE SALLANACAK
7.6 büyüklüğünde ve 90 saniye süreceği belirtilen olası İstanbul depreminin son 500 yılın en büyük depremi olacağı bildirildi.
detaylı bilgi için:
http://www.showtvnet.com/haber/guncel/05022004/deprem01.shtml[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Sosyal ağlarda paylaş

hadi her sacma cewabı bırakıyorum ... En mantıklı bir $ekilde bunun nerden bilindigini sormayı da atlıyorum ve sadece showtvnetten alınan bi habere inandıına inanamıyorum ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonus, 05 February 2004 22:45 tarihinde demiş ki:
Allah korusun

Allah yalandan dolandan korusun

Ama böyle birşeyi zaten bikaç yıldır söylemiyorlar mı?[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki:
"abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?"
Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki:
"yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim."
Sosyal ağlarda paylaş

ah ah
öle inanırsanız yani
ay dünyaya çarpcak falan.cok duyduk yalanlar
o agustos depreminden sora radyoyu açtım aynen şöle diodu.
''hepimiz ölücek daha büyügü olcak şimdi''
yani hayatları yalan[signature][hline]Nanee nanee nane
Nane şekeri
Bu ne bahaneeeee
Şahaneyim şahane
Bundan sananeeee
Sosyal ağlarda paylaş

Habertürkte falan da var. 50yıl içinde bekleniyormuş...[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

esası deprem olucak bölge 3 gün önceden kestirilebiliyor ortamdaki değişikliklere bakılarak
ama her önüne geren aa su sıcak depremm aa duman var depremmm aaaa fareler kaçıyooo deprem ocaak aa karıncalar sapıtmış deprem olcak aa köpek uluyo depremmi acaba
dediği için kimse kaale almıyo tabii
Üstelik 3 gün içinde olucak denirse bu 10 15gün de olabilir
Oradaki topramın sağlamlığına ve hızına bağlı
Toprak çok sağlam ve esnektir 15 gün sonra kopar yada çok uyduruktur ve çok hızlı ilerliyordur 3 gün sonra olur
ve kimse 30 gün boyunca evinin dışarısında yatmaz olayı o
Yani saatini kestiremesseniz deprem olucak diye bir işe yaramaz
5 yıl içinde deprem olucak napalım şimdi eve girmiyelimmi? o 5 de olabilir 10 da değişir
Ha dersiniz binaları sağlamlaştıralım
bina sağlamlaştırma diye bişiy yok malesef
Betona oranından fazla su koydun baştan yıkıktır o bina tekrar yapmak gerekir
Ha sağlamlaştırırsın bazı eski binaları öyle ayakta tutuyorlar metallerle sistemlerle daha fazla tutar ama:) teknoloji ister emek ister metal ister
Mütaitler önceden yapmışsa hıyarlını bu düzeltilemez
kimsede 10 yıl eve girmemeye yanaşmaz:)
Üstelik ya deprem gecesi başka bi evde olursanız?

Yani bu bilgi ayıptır söylemesi hiçbir b*ka yaramıyor
Doğru olsun yada olmasın[signature][hline]İmza Yarışmaları:
Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:?
(Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi)

[Bu mesaj Chemical tarafından 05 February 2004 23:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
Volfied, 05 February 2004 22:54 tarihinde demiş ki:
lutfen topigin adini deistirin, gordugum zaman bi yerde deprem oldu sandim

katılıyorum..
bende heyecanlandım..[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..
Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 05 February 2004 22:54 tarihinde demiş ki:
lutfen topigin adini deistirin, gordugum zaman bi yerde deprem oldu sandim

topici görünce direk telefona sarılıp istanbuldaki arkadaşımı aradım ama o açıncaya kadar topici okudum açınca da öyle geçiştirdim...
çooook yanlış bir topic ismi[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elle_iphe, 05 February 2004 22:52 tarihinde demiş ki:
yok ben olmasın demiorum ki olsun ne güzel sallanıoz:)
muahuah.. bi de cidden başka sitelerde de var aratın çıkıo vallah

7. sinifta deprem sonrasiydi
salak bir herif de bizim siniftand alga gecmisti, kednisi istanbuldaydi o sirada (ben yalovada ceylankentteydim depremde) birasi donme dolap gbiydi falan demisti benle kokrkak diye dalgagecmisti.
Bir ay sonra olan 4.4 luk depremde, salak ertesi gun okula gelmemisti, butun gece aglamis korkusundan.

gercek depremi yasamamissin sen anlasilan, ben o depremde iki arkadasimi kaybettim ve acilarini cok iyi biliyorum, benden kotuleri de oldu, ben sanslilarin, fay hattinin evinin 10 metre onunden gectigi, eger fay hatti 2 metre doguda olmus olsa kendi evi yikilacak olanlardan biriyim. O yuzden lutfen mesaj atmadan bir dahakine biraz dusun. Ilerde cok zarar verir sana boole immature ve dusuncesiz mesajalr atmak ya da seyler soylemek[signature][hline]Lights out,
. As you hit the ground...
Sosyal ağlarda paylaş

yoo vermez ..
ya ölenle ölünmüo bn de bi arkımı depremde kaybettim. insanın ölcei yoksa ölmüo da.
bi ark vardı.. depremde evde diilmiş arkında kalıomuş ve arkıyla gece içimeye gitmişler sora evi bulamayıp başka yerde sabahlamışlar. ama o arkının evi çöktü ve çocuk depremde ölmedi, başka bi sene intaar etti.
yine de öle demem tmm ama sonuçta bzm bina yıkılırken bile gülerim napim madem ölücem yani??[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...