elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 İSTANBUL TAM 90 SANİYE SALLANACAK 7.6 büyüklüğünde ve 90 saniye süreceği belirtilen olası İstanbul depreminin son 500 yılın en büyük depremi olacağı bildirildi. detaylı bilgi için: http://www.showtvnet.com/haber/guncel/05022004/deprem01.shtml[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Allah korusun[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Show tv söylüyorsa yalandır[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Ruler of fizX and graphX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 hadi her sacma cewabı bırakıyorum ... En mantıklı bir $ekilde bunun nerden bilindigini sormayı da atlıyorum ve sadece showtvnetten alınan bi habere inandıına inanamıyorum ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: Bonus, 05 February 2004 22:45 tarihinde demiş ki: Allah korusun Allah yalandan dolandan korusun Ama böyle birşeyi zaten bikaç yıldır söylemiyorlar mı?[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki: "abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?" Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki: "yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ah ah öle inanırsanız yani ay dünyaya çarpcak falan.cok duyduk yalanlar o agustos depreminden sora radyoyu açtım aynen şöle diodu. ''hepimiz ölücek daha büyügü olcak şimdi'' yani hayatları yalan[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Habertürkte falan da var. 50yıl içinde bekleniyormuş...[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 yok ben olmasın demiorum ki olsun ne güzel sallanıoz:) muahuah.. bi de cidden başka sitelerde de var aratın çıkıo vallah[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 inanmayın showtv bu doğru değildir.. star'da öyle sayılabilir..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 lutfen topigin adini deistirin, gordugum zaman bi yerde deprem oldu sandim[signature][hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 iyi de bu yeni haber diil ki, ilk deprem olduğundan beri "50 yıl içinde çok büyük bi deprem olucak" dendi ve bu doğru yani show tv yalanı falan diil[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 esası deprem olucak bölge 3 gün önceden kestirilebiliyor ortamdaki değişikliklere bakılarak ama her önüne geren aa su sıcak depremm aa duman var depremmm aaaa fareler kaçıyooo deprem ocaak aa karıncalar sapıtmış deprem olcak aa köpek uluyo depremmi acaba dediği için kimse kaale almıyo tabii Üstelik 3 gün içinde olucak denirse bu 10 15gün de olabilir Oradaki topramın sağlamlığına ve hızına bağlı Toprak çok sağlam ve esnektir 15 gün sonra kopar yada çok uyduruktur ve çok hızlı ilerliyordur 3 gün sonra olur ve kimse 30 gün boyunca evinin dışarısında yatmaz olayı o Yani saatini kestiremesseniz deprem olucak diye bir işe yaramaz 5 yıl içinde deprem olucak napalım şimdi eve girmiyelimmi? o 5 de olabilir 10 da değişir Ha dersiniz binaları sağlamlaştıralım bina sağlamlaştırma diye bişiy yok malesef Betona oranından fazla su koydun baştan yıkıktır o bina tekrar yapmak gerekir Ha sağlamlaştırırsın bazı eski binaları öyle ayakta tutuyorlar metallerle sistemlerle daha fazla tutar ama:) teknoloji ister emek ister metal ister Mütaitler önceden yapmışsa hıyarlını bu düzeltilemez kimsede 10 yıl eve girmemeye yanaşmaz:) Üstelik ya deprem gecesi başka bi evde olursanız? Yani bu bilgi ayıptır söylemesi hiçbir b*ka yaramıyor Doğru olsun yada olmasın[signature][hline]İmza Yarışmaları: Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:? (Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi) [Bu mesaj Chemical tarafından 05 February 2004 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: Volfied, 05 February 2004 22:54 tarihinde demiş ki: lutfen topigin adini deistirin, gordugum zaman bi yerde deprem oldu sandim katılıyorum.. bende heyecanlandım..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 iddia ediyorum onumuzdeki 32423 yıl içinde bi deprem olcak[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: elle_iphe, 05 February 2004 22:52 tarihinde demiş ki: yok ben olmasın demiorum ki olsun ne güzel sallanıoz:) sallandığın bina çökerse görürsün eğlenceyi...[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 akil fikir vs...[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: Volfied, 05 February 2004 22:54 tarihinde demiş ki: lutfen topigin adini deistirin, gordugum zaman bi yerde deprem oldu sandim topici görünce direk telefona sarılıp istanbuldaki arkadaşımı aradım ama o açıncaya kadar topici okudum açınca da öyle geçiştirdim... çooook yanlış bir topic ismi[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 valla bana mailde bu başlıkla geldi die öle koydum ama eft kötü olmuş .. bizim bina deli gibi sallanıo ztn de ölüceimiz varsa ölücez napalım kaçış yok yani:)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 oho sen maille gelen deprem şeyini koyduysan artık[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ben idda ediyorumki bu topic ya lock olacak yada bu gece 500'ü bulacak :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: elle_iphe, 05 February 2004 22:52 tarihinde demiş ki: yok ben olmasın demiorum ki olsun ne güzel sallanıoz:) muahuah.. bi de cidden başka sitelerde de var aratın çıkıo vallah 7. sinifta deprem sonrasiydi salak bir herif de bizim siniftand alga gecmisti, kednisi istanbuldaydi o sirada (ben yalovada ceylankentteydim depremde) birasi donme dolap gbiydi falan demisti benle kokrkak diye dalgagecmisti. Bir ay sonra olan 4.4 luk depremde, salak ertesi gun okula gelmemisti, butun gece aglamis korkusundan. gercek depremi yasamamissin sen anlasilan, ben o depremde iki arkadasimi kaybettim ve acilarini cok iyi biliyorum, benden kotuleri de oldu, ben sanslilarin, fay hattinin evinin 10 metre onunden gectigi, eger fay hatti 2 metre doguda olmus olsa kendi evi yikilacak olanlardan biriyim. O yuzden lutfen mesaj atmadan bir dahakine biraz dusun. Ilerde cok zarar verir sana boole immature ve dusuncesiz mesajalr atmak ya da seyler soylemek[signature][hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Hiç güleceğim yoktu böyle şeyler kolayca bilinemez ayrıca Allah'ın işine karışılmaz milletide velveleye vermeyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 yoo vermez .. ya ölenle ölünmüo bn de bi arkımı depremde kaybettim. insanın ölcei yoksa ölmüo da. bi ark vardı.. depremde evde diilmiş arkında kalıomuş ve arkıyla gece içimeye gitmişler sora evi bulamayıp başka yerde sabahlamışlar. ama o arkının evi çöktü ve çocuk depremde ölmedi, başka bi sene intaar etti. yine de öle demem tmm ama sonuçta bzm bina yıkılırken bile gülerim napim madem ölücem yani??[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 olaya bak madem böyle bi teknoloji vardı bizim niye haberimiz yoktu saatinide vermişlermi bari fay hattımı söylemiş sallıcam sizi diye hala şunlara inanlar var yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 deprem olacak saatlerinizi ayarlayın elle sen 4'e kur fedayn sende 2 saat geri al :)[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar