SadButcher Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Yaw bilmeden tavsiyede bulunmak biraz saçma olacak ama belki FC dan bi aktivasyon filam istemek gerekebilirmi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Üzüntü ve muz kabuğu :([hline]Kalplerdeki Kaymak Orcas Kirpi Absolu Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Tam okumadan zırvalamışım ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 biraz zaman gecmesi gerekio olabilir birde hatırlatma, eskiden kredi karti numarası degistirirken soyadi farkli olan birisinin kredi kartini girersen account iptal ediliordu hani denersen die soleyeyim dedim[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shesshi Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 yok credi karti degisiminde bi sorun olmuo ben 3 4 kere degistirdim lol ama mesela bankaya bugun para yatirdiysan o para yarin isleme giriyor cuma yatirdiysan pazartesi girior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar