di Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mac bitti, serefsiz evladinin biri, onun bunun cocugunun onde gideni iki adim otemde sarjor bosaltip duruyor. Hem de caddebostan'da. Ciktim bakindim goremedim. Bir anlasam yerini kalinca bir sopa bulup agzini yuzunu ........ Serefsizin evladi. Ne ulan bu. Sindim resmen yerime, zipliyorum her silah sesinde. Onun bunun cocugu 3-5 kisiyi vurmadan sevinemiyor mu adam akilli! Delirdim yemin ediyorum ki. Cikiyorum simdi disari, bulursam ya kalkip beni vuracak serefsiz evladi ya da ben gotune sokup uc bes el ateslicem, maci oyle kutlicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bulup kafasını kaldırıma entegre etseydin keşke. öyle bir adam ölse sevinirim lan resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Antalya'dayım, evimin önünden silah sesleri geliyor, tırstım, pencere, balkonlardan uzak duruyorum.Allahın geri zekalı, eblek, beyinsiz magandaları, pislik, köpekler...Tam anlatamadım duygularımı ya yazdıklarımın katrilyon katı sinir oluyorum bu heriflere, gereksiz yaratıklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 inanmıyosan kaygı duy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 ya ne gereksiz bi iştir bu silah mevzuu.bok var sanki,hoplaya zıplaya sevin defol git yat uyu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Maç sonrası ateş edenlerin %90'ı silahla erkek olmaya çalışırken erkeklik ispatına gereksinime dolayısıyla erkeklik kaygısına sahip özünde erkekliğinden şüphe eden ve bunu ispat etmeye çalışan eziklerdir. (hatta farklı anlamlar da cabası) Geri kalan ufak kitlenin büyük bi kısmı da toplumun en aşağılık sınıfından gelen ülkede gereksiz yer kaplayan insanlardır, öyle eğlenirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 istanbul gibi yoğun nüfuslu bir yerde havaya sıkılan mermi herhangi başka bir semtte bile olsa zarar verme olasılığı çok yüksek düşünce. ki insana geldi mi öldürüyor işte. bunu düşünmekten aciz dağda yaşaması gereken magandalar, gelip aramızda yaşıyorlar yapacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar