Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: Türkiye-Almanya

BloodyBeast

Öne çıkan mesajlar

valla ne olursa olsun fark yemeyecegimizi dusunuyorum. almanya tehlikenin farkın olarak oynayacaktır. oyle olmasa bile bu takım artık eskisi gibi fark yeme durumlarını astı, level atladı :)
hani o ingiltere'den, macaristan'dan yedigimiz gibi averaj takımı değiliz artık. baya gelistirdik futbolumuzu. hem bu turnuvadan sonra artık dısarıya daha fazla turk oyuncu gonderecegiz ve digerlerine gore daha fazla basarılı olacaklardır, buna da inanıyorum.

macın sonucu beni pek heyecanlandırmıyo acıkcası. cunku avrupa sampiyonasında ilk 4'e kalmak cok cok buyuk bir olay. dünya kupasındaki gibi değil, sadece 16 takım var ve hepsi birbirinden güclü. o yuzden bugun yenilsek de cok uzulmicem ama kazanırsak... iste o zaman "atın beni denizlereeee"
Sosyal ağlarda paylaş

cekler ve hırvatlar zaten avrupa'da futbol adına bir ekol gibiler. ozellikle cekler, eski guclerinde değil diyoruz ama adamların turnuvalardaki basarıları ortada. hırvatistan ise tam bir patlama yaptı buraya gelirken. almanya'nın oldugu grupta 9 puan ile cıktılar. kolay rakiplerle karsılasmadık yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...