BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ligtv yi açın efsane muhabbetler dönüyor ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ah keşke olsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 neler konuşuyorlar yav paylaşın bizimle de (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 abi haram ne ya asdasdasd :D haraam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 haraaaaaam diye yardırdığında yıkıldım iş yerinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 oper said: ah keşke olsa :( o zaman lig radyoyu aç :D ligtv yayını var şuan. ama erman toroğlu ve şansal filan vardı. efsaneydi abi. koptum 92.3 yada yayinonline.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Korax said: JungleRRx said: Tolga böyle gol atacak son dakikada, finale çıkacaz. http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=SonDakika&Kategori=spor&ArticleID=879602&Date=23.06.2008&ver=57 bu japonların boyları falan çok kısa,buyüzdenmi acep pek bi başarısızlar futbolda?Bide o nasıl bi kaleci ya,göz göre göre yiyo golü. Japonlar son zamanlarda gayet ilerleme kaydetti futbolda.. Boy o kadar önemli değil futbolda :) Keza : youtube.com/watch?v=7cQN3_XYisc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 öyle gol mü yenir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Hidetoshi Nakata'yı ne çabuk unuttunuz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 inamoto var beaa daha ne olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Joachim Löw:23 oyuncumuzda maça hazır. :s bide bizim kadroya gel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 O ne la herif bizimle maytap geçmiş?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 mehmet demirkolun yazısı. okuyun bence çok güzel yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ya herşeyi geçtim de ya elersek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 'ya' diye bişey yok. eleyecez zaten göreceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 tmm eledik sonrasını düşünemiyorum nasıl bi kutlama nasıl bi eğlence olacak düşünmesi bile benim kendimi kaybetmeme neden olabiliyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 terim eskiden hırslı değilmiydi,sinirli değilmiydi?1maç sonrası mı bu adam böyle oldu? Türk'lerin yada Adana'lıların alayımı desem, bi haksızlık bi küfür bi hareket gördüğünde kavga etmez mİ? Yani bu yazıyı yazan arkadas (simdi adını unuttum daha once takip etmedıgımden) biraz show yapma niyeti gütmüş bence. sakin olan ,sinirlenmeyen ,hırssız insanlarla gelemdik ki biz buralara. Hayır Fatih Terim fanboi falanda değilim hatta tek o aldı uefa kupasını die gıcık bile beslerim hala :) ama bu işi buraya kadar bikac kişi getirmedi,bu bir ekip işiydi. Bence seveceksek hepsini söveceksekte hepsine sövmeliyiz nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 mehmet demirkol şov yapıcak en son adamlardan biri sanırım spor yazarları arasında ve şuana kadar hep -bana göre- doğru yazmış biri evet herkesin başarısı ama terim varken önce terim sonra herkes noktasına getiren de terim oluyor ve buna tepki vermiş bence adam bi de sakin olalım hırs yapmayalım vs de dememiş 119. dk da kalendeki topu çıkarıp gol atmaya koşmak hırs ama gol attıktan sonra tribüne hareket çekmek veya maç bitiminde rakip takımı kovalamak evet biz türküz hırslıyız falan diyerek açıklanamaz, meşru bulunamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Scheriff said: tmm eledik sonrasını düşünemiyorum nasıl bi kutlama nasıl bi eğlence olacak düşünmesi bile benim kendimi kaybetmeme neden olabiliyor:) dioyurm ülkenin yarısı ölücek diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 dediğim gibi adamı pek tanımıyorum ama ben kendi fikrimi soyluyorum,şu takım buraya kadar geldiyse ben A kişisini severim B kişisi nin bize faydası olmadı demeye getirmiş adam ki yanlış bence.Herneyse psikolojik olarak ne kadar çabuk olaylardan etkilendiğimiz ortada yarın bırak maç sonu takım kovalamayı hakem aleyhimize karar verdiğinde boğazlarına sarılmayacagımız bile kesin değil su ruh haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 LAN SU MACİ ALALİM YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 o deilde fark eden oldumu bilmem, rüştü son penaltıdan sonra golü atamayan hırvat oyuncuyu tesellie tti orda eğlenmek yerine. rüştüye burdan helal olsun yolluyorum yazayım dedim girmişken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 neyi alırız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 başka bişey istiyosan kendi bileceğin. biz maçı alıcaz, kazanıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar