ghazi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 şifreyi ve kullanıcı adını yazdıktan sonra şöyle bi yazı geliyor Unable to validate game version. This may be caused by file corruption or interference of another program. Please visit http://www.wow-europe.com/en/support/ for more information and possible solutions to this issue bilgisayara format attım. wow u en baştan yükledim genede olmadı :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Repair.exe'yi çalıştırman gerekli, WoW'un yüklü olduğu klasörün altında bulabilirsin. Ayrıca patchleri erken yüklemek de bu hataya sebep olabiliyor, malum yeni patchin linkleri çıktı ama daha serverlara yüklenmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 "or interference of another program." Problemin bu kısımdadır büyük ihtimalle. Kullandığın diğer programları bir gözden geçir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghazi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 repair yaptım değişen bişey olmadı format attıktan sonra pcde program kalmadı yine aynı sorunu veriyor en baştan tekrar yüklüyorum:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghazi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 çözüldü :) problem virüstenmiş arakdaşlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Spy uyarısı o zaten. Mavi post var onla ilgili... Bende yaşadım 2 ay önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Up Aynı sorun bendede var 2 tane ayrı bilgisayarda birinde çalışıyor diğerinde çalışmıyor çalışmayana format attım tekrar kurdum yemedi may 1 2008 2.4.2 latest patch var ve temiz oldugu kesin oyunun. blizin solutionlarını denedim repair ettim hiç bi problem bulmadı işe yaramadı. Başka windows accountundan denedim olmadı fix warehouse adlı blizin onerdigi programı denedim trojan vs için yine olmadı formattan sonra bile olmadı ne yapılır ki simdi of? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Sürücülerinin en güncel sürümlerini kurmuşsundur umarım, büyük ihtimalle ondandır eğer "format attım yine olmadı" diyorsan. Eğer öyle olmuyorsa tekrar format at, bilgisayarınla beraber gelen driver cd'lerinden kur tüm driverları eski eski dene bir de. İkisinden birinde mutlaka çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ses driverı yüklü deil cunku yükleyince sacmasapan bi bug oluyor services.exe cpuyu %100e yakın yiyor sürekli kitlenip kalıyor bilgisayar laptopta driverları var netten bulamadım ses kartı driverını :( bundan heralde bunu sölediğine göre driver bulmam lazım ama laptop vestel ve modelinide bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Buldum driverları suan problem yaratan bi driver yok hepsi yüklü fakat yinede çalışmıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Sen oyunun doğru versiyonunu kurduğuna emin misin? US falan kurmayasın EU account'a sahipken.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 hayır 2.4.2 2008 may 1 sürümü eu acc eu client olmalı ki ilk bilgisayarımda oynuyordum heralde okumadın yazdıklarımı... zaten böle bi fark olsada vericeği error bu olmazdı heralde böle bi acc yok derdi teşekkür ederim yardımın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 hiçbişey fayda etmedi ya oyunu baştan indiriorum websitesinden ama hiç ümidim yok önerisi olan yokmu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 edit: format atmışsın benim söylediklerim alakasız kalır. atmadım bu mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 format yerine f disk atın bazı trojanlar formatdan etkilenmiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 f disk nasıl atılıyor :) ne farkı varki bu arada? ayrıca scan olaylarına girdim yinede olma ihtimali varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Bak şey de yapabilirsin, çalışan bilgisayardaki wow klasörünü olduğu gibi kopyala sonra diğer makinede wow klasörüne yapıştır. Belki öyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 zaten çalışan klasor direk cd den c ye kopyalayarak kullanıldı aynı işlemi denedim cd den calıstırdım hatta yemedi yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 hatta temiz oldugundan suphelenmedigim halde wowun kendi trialını indirip denedim ondada aynı şeyi dedi osdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 şimdi çalışan bilgisayarda sistem geri yükleme yapıyosun en geri zamana. sonra kopyalıyosun. bi üşenmeden denesene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 çalışanda geri yükleme yapsam ne fark edicekki zaten çalışıyo yani? deneyemiyorum maalesef calısanı vermek zorunda kaldım zaten çalışan olsa şuan burda bunlarla uraşmazdım oynuyordum ehehe öff :/ deliricem bütün gün mal gibi kaldım hevesim kursagımda kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bu temiz dedigim cdnin içinde hidden olarak world of warcraft.exe adı altında W32/Wukill.worm.gen buldum (daha dogrusu Lavasoft Ad-Aware SE Personal dio) fakat internette removalına baktımda aratmalarım sonucu registryde falan yok adı olması gereken yerde . bi arkadaşımda exe worm olamaz gibi bişi söledi bide zaten kopyalanamıyo o exe yazıma karşı korumalı gibi bişi saçmalıyo bunla ilgisi varmı die baktım blizin solutionlarında sitesinden adı yoktu wormun orda adı scande 17 detected buldu fakat quarantine klasöründe bişey yok cd de oldugu ve kopyalamadıgından dolayı etkilenmedigini düşünüyorum bilgisayarın ama başkada bişi bulamadım simdi of??? iice bunaldım ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 virüstenmiş efendim 5 6 tane driverıma trojan bulaşmış farklı bi virüs programıyla hallettim yardımcı olanlara çok teşekkür ederim başta cpu%100 dayanma durumuda sanırım bu trojandan oluyodu oh şükür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Maedhros said: Up Aynı sorun bendede var 2 tane ayrı bilgisayarda birinde çalışıyor diğerinde çalışmıyor çalışmayana format attım tekrar kurdum yemedi may 1 2008 2.4.2 latest patch var ve temiz oldugu kesin oyunun. blizin solutionlarını denedim repair ettim hiç bi problem bulmadı işe yaramadı. Başka windows accountundan denedim olmadı fix warehouse adlı blizin onerdigi programı denedim trojan vs için yine olmadı formattan sonra bile olmadı ne yapılır ki simdi of? Spy diyorum halen sürücü bilmmene deniliyor. Yaşadık diyoruz arkadaşım... Sana önericeğim tek çözüm windowsta farklı bi oturum aç ordan devam et bak nası giriyo oyuna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 onuda denedim ama olmadı o şekilde sound driverına bulaşmış trojan buldu temizledi ondan sonra çalıştı olan biten bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar