Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil Yardım Lütfen :(

ghazi

Öne çıkan mesajlar

şifreyi ve kullanıcı adını yazdıktan sonra şöyle bi yazı geliyor

Unable to validate game version. This may be caused by file corruption or interference of another program. Please visit http://www.wow-europe.com/en/support/ for more information and possible solutions to this issue

bilgisayara format attım. wow u en baştan yükledim genede olmadı :X
Sosyal ağlarda paylaş

Up
Aynı sorun bendede var 2 tane ayrı bilgisayarda birinde çalışıyor diğerinde çalışmıyor
çalışmayana format attım tekrar kurdum yemedi
may 1 2008 2.4.2 latest patch var ve temiz oldugu kesin oyunun.

blizin solutionlarını denedim
repair ettim hiç bi problem bulmadı işe yaramadı.
Başka windows accountundan denedim olmadı
fix warehouse adlı blizin onerdigi programı denedim trojan vs için yine olmadı formattan sonra bile olmadı ne yapılır ki simdi of?
Sosyal ağlarda paylaş

ses driverı yüklü deil cunku yükleyince sacmasapan bi bug oluyor
services.exe cpuyu %100e yakın yiyor sürekli kitlenip kalıyor bilgisayar laptopta driverları var netten bulamadım ses kartı driverını :( bundan heralde bunu sölediğine göre driver bulmam lazım ama laptop vestel ve modelinide bilmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

bu temiz dedigim cdnin içinde hidden olarak world of warcraft.exe adı altında W32/Wukill.worm.gen buldum (daha dogrusu Lavasoft Ad-Aware SE Personal dio)
fakat internette removalına baktımda aratmalarım sonucu registryde falan yok adı olması gereken yerde . bi arkadaşımda exe worm olamaz gibi bişi söledi bide zaten kopyalanamıyo o exe yazıma karşı korumalı gibi bişi saçmalıyo bunla ilgisi varmı die baktım blizin solutionlarında sitesinden adı yoktu wormun orda adı scande 17 detected buldu fakat quarantine klasöründe bişey yok cd de oldugu ve kopyalamadıgından dolayı etkilenmedigini düşünüyorum bilgisayarın ama başkada bişi bulamadım simdi of??? iice bunaldım ahahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Maedhros said:
Up
Aynı sorun bendede var 2 tane ayrı bilgisayarda birinde çalışıyor diğerinde çalışmıyor
çalışmayana format attım tekrar kurdum yemedi
may 1 2008 2.4.2 latest patch var ve temiz oldugu kesin oyunun.

blizin solutionlarını denedim
repair ettim hiç bi problem bulmadı işe yaramadı.
Başka windows accountundan denedim olmadı
fix warehouse adlı blizin onerdigi programı denedim trojan vs için yine olmadı formattan sonra bile olmadı ne yapılır ki simdi of?

Spy diyorum halen sürücü bilmmene deniliyor. Yaşadık diyoruz arkadaşım...

Sana önericeğim tek çözüm windowsta farklı bi oturum aç ordan devam et bak nası giriyo oyuna...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...