Head Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 medic scout dem0[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Son zamanlarda Medic ve Soldier olmaya başladım. Ama yeteri kadar iyi degilim bu classlarda. Tek bir class uzerınde uzmanlasmak kötü :)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 zamanının hw lerindendik bea unuttuk gitti hepsi bende herkeze inat pyro yu cok seviyom :) gecoh prawler bilirler beni dustbowl rulez[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Genelde Medic ve Engineer gibi çok aim gerektirmeyenleri seçerim. En azından takıma yararı dokunuyor. Geçitli yer varsa detpack için arada demoman oynarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeyir Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 oyun artık çok ilginç olmuş ya millet snip karşıtı filan y insn da biraz aim olum bu oyun öle bödöz oynanmaz .oyundayım sniper ım karşı takımın adamının bana dedii laf "sniper olma hiç bi işe yaraıyo salak" şimdi ben salaım ha? ya madem hiç bi işe yaramıyo bırak sniper olıyım. senin için daha ii deilmi? Miillet ağlıyo en son haritanın adını hatırlamıyorum ben kendi baseimim içindeydim sniper dım defans da adamlar bayraı kaçıramıyolar zoomsuz oynuyorum. bana sniper ın işe yaramadıını idda ediyolar.e tabi adam sniper la oynamayı bilmiyo aim nedir bilmiyo konuşuyo oda haklı..[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant ! [Bu mesaj zeyir tarafından 22 January 2004 05:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 sniper oynayan ülkeleri avrupa birliğine almıyolar o yüzden bu kadar sniper düşmanı var aaah ulan ahh nerde o eski günler millet 2fortta ne kapışırdı snip..balkonlarına bi bomba atsan en az 3 kişi..köprüyü geçebilmek için takla ata ata geçerdik lol..ama snn'nin kapanmasıyla tf yavaş yavaş öldü ve hala ölmeye devam ediyor. [signature][hline]Sometimes clothes just don't matter. [Bu mesaj flameeye tarafından 07 February 2004 02:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 sniper , spy , engineer[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar