Darksun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Bilgisayar gürültüsü olmadan televizyonda divx oynatabilen neler var? Vestel in yeni çıkarttığı divX player ı deneyen oldumu? bide xbox divx leri oynatıyormu? Oynatıyorsa xbox almak dahamı mantıklıdır? =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 ps2 oynatıyor.. Vestelinkide bir devrim niteliğinde.. Mükemmel bir şey kendim gördüm test ettim.. Yada en kısa yolu eğer televizonun başka bir odadaysa tvoutlu bir kart al tercihen mpeg kartı, sonra uzun bi kabo yaptır ve ezle ne bilgisayar gürültüsü duyarsın nede başka bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Bende gördüm ama birileride xbox felanda divx oynatiyor dediler e öle olunca pek bi anlamı kalmıyor.Az bir fiyat farkı var sanırım...Sitesinden codec yüklenebiliyormuş vestel için oyüzden oda iyi bi tercih gibi geldi bana.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Ha şunu söyliyim xbox almayıda düşünüyosan o zaman xbox al. Hem sana oyun satmış olurum elimde 49 tane xbox oyunu var hemde xbox'u hacklemeyi öğretirim günlerce uraşmıştım.. Ekstra 80 gb harddisk aldım oyunları yükledim ve xboxı açıyorum oyun seçiyorum çalıştırıyorum.. Hemde harddiski sadece bir kablo aracılığı ile yönetebiliyosun dosya silip yeni oyun yerleştirebiliyosun. Yada dvd ye yazarım sana banada para yolu gözükür.. uehu çıkarcıyım dimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Divx oynatan neler var şimdi =P vestel in divx playeri xbox ps2 mi?[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 birde 2 yıl önce yabancı bir firma çıkarmıştı ama adını hatırlamıyorum fiyatı ise aklıma kazındı 450 euro[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 xbox ve vestel fiyatları ne kadar bende düşünüyorum bi divx player almayı bilgisayar çok kastırıyor izleyemiyorum film paso ses geride kalıyor falan linuxı bi halledebilseydim ses kartını falan orda izleyecektim ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Vestel 260 milyon Xbox 200 euro galba[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Yeni codec'leri nasıl yüklüoruz bunlara?[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 PS2'de divx (xvid olmuo) seyretmek isteyen olursa ulaşsın bana özelden.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bende ps2 de divx izliyorum ama bazilarini calistirmiyor[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Qui, 14 February 2004 20:18 tarihinde demiş ki: Yeni codec'leri nasıl yüklüoruz bunlara? xbox dan emin değilim ama vestelin dediğine göre kendi sitesinde en yeni codecler hep olcakmış.Yoksa çok kullanışsız olurdu =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Hadi kendi sitesinde olmasın önemli değil, sonuçta gider orjinal sitesinden alırsın. Benim anlamadığım alete nasıl yüklicez. Codec'lerin olduğu bir CD'yi takıp mı yüklicez? CD-RW olmayanlar napıo? :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Ya codec yüklemenin tek yolu cd ile aktarmak mı? belki aleti direk nete bağlıyosun. belki kablo ile bilgisayardan aktarıyosun. ben seni daha akıllı zannediodum Qui. Helede bugünkü fizik muhabbetinden sonra hah dedim gıcık olsada bu adamda iş var biraz ama hayal kırıklığına uğratıyosun beni. demedi deme. iice gıcık oldum şimdi sana.[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Ya sallama kavel allah aşkına. Bende cevap yazdım diyince hakkaten bişey yazdın sandım. ;)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Valla geçen gün onu vestel bayi ne sordum ama kadının haberi yoktu teknik servisi aradı, ordaki tiplerde daha bizde bilmiyoruz 1-2 gün içinde haber vercekler bizede dedi =P muhtemelen cd ye çekip flash bios tarzı bişi yaptırcaklar du bakalım =) bilgi alınca yazarım buraya...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 bu yaz yurtdışından aldım ben xbox 166 euro'ydu. Tax free düşünce 150 euro etti. Tabi bir de chip taktırması var. Onu da yurtdışından bulabilme şansım olsaydı çok daha ucuz olurdu eminim. 100 milyona patladı sonuç itibariyle burda bana. Herneyse, daha da düşmüştür fiyatı bu zamana kadar[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım! [Bu mesaj Kendercik tarafından 15 February 2004 09:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar