RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Evet arkadaşlar linkte tıklayınız görüldüğü üzere kendi motorunuzu yapın,çılgın şeyler var ve çok sağlam hazırlanmış.Herkes motorunu yapsın sonrada buraya koyalım paylaşalım.ilk paylaşımı da ben yapayım hattta.İşte benim gleaming menace'im: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bu da bug buldum kasasız chopper yaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Dynamick zevklerimiz uyuşuyormuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 geyik bişeymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Yalnız en büyük hevesimdir böyle bir chopper ım olsun. Yurt dısındaken bikaç tane gördüydüm özel yapım sergiliyorlardı resmen dibim düştü bu kadar güzel olur alet. Şu askerlik falan bitsin bi oluruna getirip motor ehliyeti alayım diyorum ilerde sağlam para yaparsamda chopper işine girişebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 chopper şişman ve yaşlı işi. racing rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 http://www.ttcustomchoppers.com/ chopper yapan bi türk firması.beyaz show da çıkmıştı.. ilginizi çekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Dynamick bug abuse etme :P Pis abuser seni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar